Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

EKTAKTO! Ερντογάν σε Τραμπ: Γονατίζω μόνο μπροστά στον Θεό…

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...



Στο κόκκινο είναι οι σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας, με τον Ρ.Τ. Ερντογάν να επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα.


Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε σε ομιλία του ότι ο Αμερικανός ομόλογός του έδωσε τελεσίγραφο: «Θέλουν να απελευθερώσουμε μέχρι αύριο (σσ. σήμερα) το απόγευμα τον Μπράνσονμε απειλές. Απευθύνομαι για μία ακόμη φορά στις ΗΠΑ. Είναι ντροπή, ντροπή! Προτιμάτε έναν πάστορα από έναν στρατηγικό εταίρο σας στο ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Μας απειλούν. Δεν μπορείτε να τιθασεύσετε αυτό το έθνος με τη γλώσσα των απειλών. Εμείς απλώς γονατίζουμε ενώπιον του Θεού. Θα είναι λάθος να προσπαθήσουν να τιμωρήσουν την Τουρκία για έναν ιερέα. Θα κάνουμε ότι απαιτεί η τουρκική Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Τουρκία. Δεν είναι μια χώρα που την κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Νομίζουν ότι θα καταστρέψουν την Τουρκία έτσι εύκολα μέσω του νομίσματος».




Όπως γράφει η Hurriyet, Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν διαμηνύσει από τις 8 Αυγούστου, σε κορυφαίους Τούρκους υπουργούς κατά τη διάρκεια συνομιλιών στο State Department, ότι σε περίπτωση που δεν απελευθερωθεί ο Μπράνσον, οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε κυρώσεις. Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ είχε αναφέρει την Πέμπτη, μάλιστα, σε συνέντευξη Τύπου, ότι η αμερικανική πλευρά ξεκαθάρισε στην Άγκυρα ότι ο Μπράνσον πρέπει να επιστρέψει στη χώρα.
voicenews.gr




ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...