Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, ορισμένα προγνωστικά μοντέλα θέλουν το βαρομετρικό χαμηλό να εξελίσσεται σε μεσογειακό κυκλώνα, καθώς στο κέντρο του «χτίζεται» ένα «μάτι». 

Παράλληλα, αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κινείται προς τη Σικελία και τη νότια Ιταλία, κάποιες εκτιμήσεις το θέλουν να κινείται ανατολικότερα, προς την Πελοπόννησο και την Κρήτη.




Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, καθώς η ακριβής εξέλιξη τέτοιου είδους φαινομένων είναι δύσκολα προβλέψιμη αρκετές ημέρες πριν, καλύτερη εικόνα θα υπάρχει αύριο ενώ την Πέμπτη θα είναι δυνατό με σχετική βεβαιότητα να εκτιμηθεί η φορά και η ένταση του φαινομένου.

*ΦΩΤΟ αρχείου

makeleio.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...