Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Γροθιά» της Εθνικής Δεξιάς από Γερμανία: Οι αφίσες για σχολεία και γεννήσεις που «ξεσηκώνουν» Ελλάδα και Ευρώπη

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Η Εθνική Δεξιά στην Βαυαρία δεν επηρεάζει μόνο την χριστιανοκοινωνική ένωση της Βαυαρίας «CSU»

H αρνητική άποψη των Γερμανών πολιτών για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας, η οποία αναδεικνύεται μέσω των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία το τελευταίο διάστημα, προκαλεί τεράστια ανησυχία σοτυς αριστερόστροφους παγκοσμιοποιητές σε Βερολίνο και Βρυξέλλες, καθώς ενισχύει την υποστήριξη των εθνικοδεξιών κομμάτων.



Η Εθνική Δεξιά «καλπάζει» στη Γερμανία. Τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός πως δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας ανέδειξε την ακροδεξιά παράταξη Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) ως το δεύτερο κόμμα με ποσοστό 17%.

Η νέα αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα το AfD, στο πλαίσιο καμπάνιας, «μιλάει» σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, όπου επιχειρείται δημιουργία πολυπολιτισμικών σχολείων με έντονο το στοιχείο του Ισλάμ.

Οι αφίσες που κυκλοφόρησε το κόμμα ειδικότερα αναφέρουν:



«Σχολεία χωρίς Ισλάμ».

Στην εικόνα πρωταγωνιστούν Γερμανοί μαθητές (τα μέσα των παγκοσμιοποιητών σχολιάζουν το γεγονός πως είναι μόνο λευκοί λες και οι γηγενείς Γερμανοί είναι άλλου χρώματος) που φαίνονται χαρούμενοι να περπατούν εντός του σχολείου τους.

Το εν λόγω κόμμα κυκλοφόρησε τις αφίσες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του στο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα και φυσικά αντιτίθεται στο Ισλάμ, βάσει της διδασκαλίας του οποίοιυ οι άπιστοι πρέπει να πεθάνουν και οι γυναίκες να υπακούν.


Σε μια άλλη αφίσα πρωταγωνιστούσε μια έγκυος γυναίκα ενώ το μήνυμα που ξεχώριζε ήταν:



«Νέοι Γερμανοί πολίτες; Θα τους φτιάξουμε μόνοι μας».




 

el.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...