Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Πούτιν καλεί τον Πρέσβη του Ισραήλ για εξηγήσεις – Ενεργοποιείται η ρωσική αεράμυνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι έχει καλέσει τον Ισραηλινό πρέσβη στην Μόσχα για εξηγήσεις σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους κοντά στην Συρία που κόστισε τις ζωές σε 15 Ρώσους.


Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τα συριακά αντιαεροπορικά συστήματα αλλά η Μόσχα δηλώνει ότι τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη που πετούσαν στην ίδια περιοχή, έβαλαν το ρωσικό αεροσκάφος στη γραμμή πυρός.

Διαβάστε ΕΔΩ!
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova ανέφερε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Ισραηλινός πρέσβης κλήθηκε στο υπουργείο σε σχέση με ό,τι είχε συμβεί στην Συρία.

Σε νεότερες αναρτήσεις ρωσικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρεται πως η Μόσχα τονίζει:

«Αντιλαμβανόμαστε ως εχθρικές τις πράξεις προβοκάτσιας από το Ισραήλ. 15 υπάλληλοι του ρωσικού στρατού πέθαναν εξαιτίας των ανεύθυνων πράξεων του ισραηλινού στρατού. Αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το πνεύμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Ρωσία και Ισραήλ. Διατηρούμε το δικαίωμα για μια αντίστοιχη απάντηση».


Δείτε ακόμα: Μετά τις 22.00 πολλοί πύραυλοι έπληξαν τις παραλιακές πόλεις της Συρίας (βίντεο)




«Η ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και του θανάτου των μελών του πληρώματος του, βρίσκονται ξεκάθαρα στην ισραηλινή πλευρά», είπε ο Σοϊγκού κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Avigdor Lieberman στο τηλέφωνο.


Πριν λίγο είχαμε και τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Πούτιν Ν.Πεσκόφ, ο οποίος δήλωσε ότι το περιστατικό με το IL-20 δεν επηρεάζει την συμφωνία που επιτεύχθηκε τη Δευτέρα, μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας και αφορά την δημιουργία αποστρατικοποιημένης ζώνης στην επαρχία Ιντλίμπ, την οποία σας παρουσίασε το el.gr και ενδεχόμενα δεν αρέσει σε πολλούς, εντός και εκτός Μέσης Ανατολής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι ενεργοποιούν την αεράμυνά τους στην Συρία, προκειμένου να καταρρίψουν ότι θεωρηθεί απειλή.



el.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...