Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παρακρατικοί ετοιμάζουν προβοκάτσια στην ΔΕΘ: Βρέθηκαν κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες σε αυτοκίνητο

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻





Αντιασφυξιογόνες μάσκες και κράνη μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ ελέγχθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν άλλα «υλικά» συγκρούσεων, που θα δικαιολογούσαν τη σύλληψη των επιβαινόντων.


Το περιστατικό έγινε πριν λίγες ημέρες και είναι ενδεικτικό των συνεχών ελέγχων που διενεργούν οι αρχές, που υποστηρίζουν ότι έχουν σοβαρές ενδείξεις για ομάδες που ετοιμάζονται για την πρόκληση επεισοδίων. Στο πλαίσιο αυτό, έγιναν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της αστυνομίας σε σημεία όπου συχνάζουν πατριωτικές οργανώσεις.

Συνέλαβαν τέσσερις αναρχικούς στην εθνική οδό

Άλλωστε χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας συνέλαβαν τέσσερα άτομα, μετά από έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό τους στην εθνική οδό, στο ύψος της Μαλακάσας.





Στο αυτοκίνητο, που είχε ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη, επέβαιναν ένας 27χρονος, που φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος αναρχικής ομάδας καθώς και άλλοι τρεις αντιεξουσιαστές ηλικίας 27, 26 και 16 ετών.


Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σφυριά, βαριοπούλες, κράνη, ασύρματοι, κουκούλες full face, γάντια, προστατευτικά σώματος, USB και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Οι αντιεξουσιαστές οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Μάλιστα ο 27χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οπλοκατοχή. Από έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε επίσης σπρέι πιπεριού, ενώ οι τρεις από τους τέσσερις αρνήθηκαν να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση

pronews.gr




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...