Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό που είπε σήμερα ο πρωθυπουργός για τα Σκόπια, που κανένας δεν πρόσεξε

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻Ο πρωθυπουργός σήμερα από την Θεσσαλονίκη , μίλησε για όλους και για όλα στην κυριολεξία.


Είπε όμως κάτι για τα Σκόπια, το οποίο λίγοι πρόσεξαν και ακόμα λιγότεροι το σχολίασαν.

Η Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα στα Σκόπια


Θα ήταν μια πρωτοφανής ιστορικά εξέλιξη να καλείται μια χώρα να κάνει δημοψήφισμα για το πώς θα ονομαστεί μια γειτονική χώρα και θα αλλάξει το σύνταγμά της.
Εξήγησε ότι οι γείτονές μας ορθώς κάνουν δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία τους αναγκάζει να αλλάξουν το όνομά τους και το σύνταγμά τους.
Εμείς δεν αλλάζουμε ούτε το Σύνταγμά μας ούτε το όνομα μας, επισήμανε, σημειώνοντας ότι «εμείς λοιπόν δεν έχουμε κανέναν λόγο να προβούμε σε μια τέτοια διαδικασία» και προσθέτοντας ότι όπως επικυρώνονται όλες οι διεθνείς συνθήκες από τη Βουλή, έτσι θα κυρώσει και αυτή.


Σχόλιο: 

Τι εννοεί ο κύριος Τσίπρας, όταν λέει ότι εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε δημοψήφισμα; Δηλαδή ο λαός δεν πρέπει να αποφασίσει αν επιθυμεί οι Σκοπιανοί να αποκαλούν του εαυτούς τους….ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;


Οι Έλληνες δεν συμφωνούν με την πολιτική που ακολουθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στα Εθνικά θέματα.
Σημείωση

Ο κ.Καμμένος πολλές φορές έχει πει ότι δεν θα ψηφήσει την συμφωνία των Πρεσπών, αν έρθει στην Βουλή αλλά ο κ.Τσίπρας έχει μια άλλη άποψη.Διαβάστε τι είπε:

Ερωτηθείς εάν η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι εκτιμά τη θέση και τη στάση του Πάνου Καμμένου αν και διαφωνεί απόλυτα μαζί του και του το έχει πει.

«Επειδή όμως τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά και έχουμε ειλικρινή συνεργασία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και την πολιτική σταθερότητα στον τόπο», σημείωσε ο πρωθυπουργός.Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...