Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ομάδα Μαχητών που θα φέρει «Αναβαθμισμένα G-3» …Συγκροτείται Στη ΣΜΥ

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻Την Συγκρότηση μιας Ειδικής Ομάδας Μαχητών που θα φέρει ειδικό Οπλισμό και συγκεκριμένα Αναβαθμισμένα Τυφέκια G-3, ετοιμάζει η Διεύθυνση Πεζικού για τη ΣΜΥ…Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες !

Σήμερα η Σχολή διαθέτει Ειδικές Ομάδες Μαχητών που χρησιμοποιούν ειδικά στις Εκπαιδεύσεις του Ορεινού Αγώνα , Τυφέκια Μ-16 και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας !

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Διεύθυνσης Πεζικού η Συγκρότηση μιας Ειδικής Ομάδας Μαχητών απο Σπουδαστές της ΣΜΥ και τα αποτελέσματά της από την ρεαλιστική εκπαίδευση των Σπουδαστών ,θα δώσει τα Συμπεράσματα εκείνα, που θα ανοίξει ο δρόμος για την αναβάθμιση του Συνόλου του Οπλισμού του Ελληνικού Στρατού που στηρίζεται στα G-3!

Να επισημανθεί οτι ο πρόσθετος εξοπλισμός δεν έχει μεγάλο Οικονομικό κόστος και μπορεί να τον αντέξει ο Προϋπολογισμός του ΓΕΣ

Μια σοβαρή προσπάθεια προς ένα καλύτερο εξοπλισμό των Μαχητών του Στρατού Ξηράς …Στο Προσκήνιο

Ανάλογη Ομάδα Μαχητών με το Αναβαθμισμένο G-3 αναμένεται να συγκροτηθεί και στη ΣΣΕ


ΠΗΓΗ: veteranos.gr

enoplos.grΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...