Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΞΕΝΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ένα Μπουκάλι Πεσμένο στον Πλανήτη Άρη; - ΕΙΚΟΝΕΣ από την NASA.

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻Ένα ακόμα εύρημα από τον πλανήτη Άρη έρχεται μέσα από τρεις φωτογραφίες της NASA να απασχολήσει και να προβληματίσει όλους εκείνους που βλέπουν την εναλλακτική πλευρά από διάφορα πράγματα που εντοπίζονται.


Αυτή τη φορά, για όσους δεν έχουν υποψιαστεί τι μπορεί να είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο δίπλα στο Curiosity Rover, έχουμε κάτι που άνετα θυμίζει μπουκάλι, μια παλιά φιάλη μισοχωμένη στο χώμα.

Σύμφωνα με τον Scott C. Waring, φαίνεται να ξεχωρίζει από το γύρω περιβάλλον καθώς είναι πολύ ανακλαστικό, κυλινδρικό, έχει μακρύ λαιμό και τελείωμα όπως ακριβώς τα μπουκάλια εδώ στη Γη.

Το μέγεθός του υπολογίζεται γύρω στις τρεις ίντσες, δηλαδή περίπου γύρω στα 7.60 εκατοστά. Πολύ μικρό για τα δεδομένα των ανθρώπων της Γης, αλλά δεν αλλάζει αυτό που βλέπουμε, καθώς μπορεί να πρόκειται για μία μικρή απομίμηση, για ένα τύπου μπρελόκ, για ένα παιδικό παιχνίδι – ή – αν πραγματικά πρόκειται για μπουκάλι τότε εκείνος που έπινε από αυτό να ήταν αρκετά μικρόσωμος.

Άραγε, είναι ένα δείγμα αρχαίου πολιτισμού στον Άρη ή μία παρειδωλία;

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τις αυθεντικές φωτογραφίες από τη NASA:

Φωτογραφία 1: https://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/proj/msl/redops/ods/surface/sol/02168/opgs/edr/ncam/NRB_589967108EDR_F0722464NCAM00225M_.JPG
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...