Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μ.Σαλβίνι για την βεβήλωση του Σταυρού στην Λέσβο: «Τι ηλιθιότητα, κοινωνία που κόβει τις ρίζες της δεν έχει μέλλον»

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Για άλλη μια φορά ο Ιταλός ΥΠΕΣ Μ.Σαλβίνι είναι συγκλονιστικός καθώς όχι μόνο αναφέρθηκε στην βεβήλωση του Σταυρού στην Λέσβο αλλά «κρούει» των κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κοινωνία...

που τελεί σε λήθαργο ότι «χωρίς ρίζες η Ελλάδα θα χαθεί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα να επιτίθεται κάποιος στις ρίζες του, είστε κοινωνία χωρίς μέλλον».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter είπε «Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»





«La croce infastidisce gli immigrati", non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» 

ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.



Το εξωφρενικό είναι ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση για την κατεδάφιση του Σταυρού, αντιθέτως έχουν εφευρεθεί «πολεοδομικά κωλύματα» για να μην ξαναστηθεί, με την αστυνομία να εμποδίζει την ανέγερσή του!

Σημειώνεται ότι εκτός του Σταυρού γκρεμίστηκε και ένα προσκυνητάρι στην Λέσβο και μάλιστα στην ίδια περιοχή, στην θέση Απελή της Μυτιλήνης.

Οι κάτοικοι έκαναν μια πρόχειρη αναστύλωση στηρίζοντας την βάση του Σταυρού σε πέτρες αλλά φυσικά δεν μπορεί να κρατήσει μια τέτοια «ανέγερση»

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μ.Σαλβίνι τάχθηκε υπέρ του Ελληνισμού μέσα σε λίγες ημέρες

Πριν έξι ημέρες έστειλε μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς από την Μόσχα, με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

Πάντως αυτή την φορά έλαβε θέση και υπέρ της Ορθοδοξίας σκεπτόμενος όχι ως ετερόδοξος αλλά ως ομόθρησκος με πλήρη σεβασμό προς το ορθόδοξο δόγμα.

Πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν εκτενώς στο ζήτημα της βεβήλωσης του Σταυρού


pronews.gr


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻