Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΟΚ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: Με κομμένους τους ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές (βίντεο)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές το μεσημέρι στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου και τελικά είναι άγρια δολοφονημένες με κομμένους τους λαιμούς τους.


Οι δύο από αυτές, έφεραν εμφανές βαθύτατο τραύμα στο λαιμό ενώ η τρίτη γυναίκα ήταν νεκρή δίπλα τους. Οι γυναίκες ήταν άγρια μαχαιρωμένες, σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και πολλές καλαμιές.




Τις γυναίκες εντόπισε αγρότης ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του και σοκαρισμένος από το φρικτό θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία.




Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι ότι οι γυναίκες ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και κατά τη διαδρομή τους στον Εβρο και δολοφονήθηκαν από δουλέμπορους για «παραδειγματισμό» επειδή δεν πλήρωσαν τα χρήματα της μεταφοράς.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για ισλαμιστές δολοφόνους, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Οι σοροί των τριών γυναικών μεταφέρθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατριδικαστή Παύλο Παυλίδη στην Αλεξανδρούπολη, η οποία θα γίνει αύριο ή το αργότερο Παρασκευή.


pronews.gr

Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻