Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ»! Καταγγελία-σοκ από τον Πούτιν: Το Ισλαμικό Κράτος κρατάει 700 ομήρους στη Συρία

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Το Ισλαμικό Κράτος κρατάει ως ομήρους Αμερικανούς και Ευρωπαίους πολίτες σε περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από τους Αμερικάνους, ανέφερε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ανάμεσα στους 700 ομήρους που κρατούνται περιλαμβάνονται Αμερικανοί και Ευρωπαίου πολίτες και εκτελούνται δέκα άτομα κάθε μέρα, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος κατέκρινε τις αμερικανικές δυνάμεις οι οποίες «απέτυχαν παταγωδώς».

Σύμφωνα με τον Πούτιν οι τζιχαντιστές έχουν στείλει στις κυβερνήσεις των αιχμαλώτων τελεσίγραφο και απειλούν ότι θα σκοτώνουν 10 ανθρώπους την ημέρα.





Ο Πούτιν τόνισε ότι κανείς δεν μιλάει για το ζήτημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «όλοι σιωπούν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πριν μερικές μέρες οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτέθηκαν σε στρατόπεδο προσφύγων στην επαρχία Deir ez-Zor της Συρίας και έπιασαν εκατοντάδες ανθρώπων ως ομήρους, ενώ «οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, κοιτούσαν από την άλλη πλευρά».


makeleio.gr

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻