Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! ΡΕΣΑΛΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕ 300 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ – ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻




Δύο Ελληνες και ένας Αλβανός φέρονται να είναι οι εγκέφαλοι πίσω από μεγάλο διεθνές κύκλωμα κοκαϊνης που εξαρθρώθηκε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού. 


Από τους συλληφθέντες, ο ένας είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και ο άλλος ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων, ενώ το μικρό όνομα του Αλβανού είναι Ηλίας.



Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με άνδρες της αμερικανικής DEA αλλά και αντίστοιχες υπηρεσίες από άλλες χώρες του εξωτερικού, συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα στην Ελλάδα και έξι στον Ισημερινό.

Οι αρχές έκαναν ρεσάλτο σε ιστιοφόρο που μετέφερε 300 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά, συνολικού κόστους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, από την Αυστραλία θα κατέληγαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

makeleio.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻