Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΙΔΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» που απέκρυψαν ΟΛΟΙ για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Κ. Κατσίφα! Τα είπε ΟΛΑ ο Κ. Βελόπουλος… (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Άλλη μια εξαιρετική ανάλυση πραγματοποίησε στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.


Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την εκπομπή του σχολιάζοντας την ασέβεια πολιτικών στην Ελλάδα απέναντι στο νεκρό Βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε και στα εμπόδια που έβαλαν σήμερα οι Αλβανικές αρχές στους Έλληνες που ήθελαν να παρευρεθούν στην κηδεία του εθνομάρτυρα. Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες και για εμπόδια από την Ελληνική Αστυνομία.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στα ερωτήματα που υπάρχουν ακόμη σχετικά με τη δολοφονία του Κατσίφα και το πώς το ελλαδικό πολιτικό σύστημα δέχεται και προωθεί την αλβανική προπαγάνδα ενώ πολεμάει όσους ενημερώνουν τους Έλληνες με τρόπο που διαφωνούν.

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος:



voicenews.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻