Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΩΡΑ 13:28! ΑΚΡΟΒΟΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ – ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ!

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Η πολεμοχαρής πολιτική του Σουλτάνου και οι τσάμπα μαγκιές του τουρκικού κράτους φαίνεται ότι δεν πείθουν κανέναν πια αφού τα σχέδια των Μεγάλων Δυνάμεων για την Κυπριακή ΑΟΖ θα πραγματοποιηθούν.

Με πολιτική και στρατιωτική προστασία της αμερικανικής Κυβέρνησης, το γεωτρύπανο της Exxon Mobil αρχίζει, αυτή την εβδομάδα, την πρώτη της γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Οι Αμερικανοί είναι ξεκάθαροι και δείχνουν να το δείχνουν σε όλους τους τόνους. Στέλνουν μήνυμα ότι μια ενδεχόμενη απάντηση από τον Ερντογάν θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.




Ειδικότερα, η Exxon Mobil θα προχωρήσει σε δύο γεωτρήσεις στο οικόπεδο 10. Η πρώτη ξεκινά εντός των ημερών και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και η δεύτερη θα αρχίσει σχεδόν αμέσως μετά και θα ολοκληρωθεί τέλος Ιανουαρίου. Καθίσταται σαφές πως σε περίπτωση που βρεθούν μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων στο τεμάχιο 10, τότε τα αμερικανικά συμφέροντα θα επεκταθούν από την κυπριακή ΑΟΖ και στο κυπριακό έδαφος, ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Την ίδια ώρα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πανέτοιμες να επέμβουν όποτε και όπου χρειαστεί.

Πολεμικά πλοία και υποβρύχια είναι ήδη ακροβολισμένα σε σημεία κλειδιά μκαι τα πληρώματά τους έχουν σαφείς κανόνες εμπλοκής σε περίπτωση κλιμάκωσης από πλευράς των Τούρκων.

Άλλωστε, όπως σημειώνουν ανώτατοι στρατιωτικοί, με τέτοιες ενέργειες αποδείχτηκε ότι ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να εμπλέκεται με το έτσι θέλω στην ενεργειακή περιουσία άλλων χωρών.

Στο λιμάνι της Λεμεσου βρίσκεται ελλιμενισμένο αμερικανικό αντιτορπιλικό ενώ άλλες δυνάμεις επιφανείας έχουν περικυκλώσει το νησί.

Άραγε, ο Ερντογάν θα κάνει το μεγάλο λάθος; Όπως έχει αποδείξει το πρόσφατο παρελθόν, σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει…

makeleio.gr




ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻