Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο 19χρονος Αλβανός υποστηρίζει ότι τον βίασαν στη φυλακή – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

ΕΛΛΑΔΑ 11|12|2018 - 16:50
NEWSROOM
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Ο 19χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης ΕλένηςΤοπαλούδη στη Ρόδο, που ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές Αυλώνας έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στις φυλακές.


Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας, κατήγγειλε στους σωφρονιστικούς φύλακες, ότι άλλοι κρατούμενοι αφού τον χτύπησαν, στη συνέχεια τον κακοποίησαν σεξουαλικά.


Έπειτα από την καταγγελία του κρατουμένου, η διοίκηση των φυλακών Αυλώνας επικοινώνησε με το Τμήμα Ασφαλείας Καπανδριτίου και αστυνομικοί μετέβησαν στο σωφρονιστικό κατάστημα για να πάρουν κατάθεση από τον 19χρονο.

Χθες το βράδυ ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε χτυπημένος στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις. Δήλωσε στους γιατρούς ότι έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση δεν φαίνεται να αποδεικνύεται σεξουαλική κακοποίηση. 


Στη συνέχεια ο 19χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα, όπου σήμερα το μεσημέρι επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί σεξουαλικής του κακοποίησης, αυτή τη φορά στους σωφρονιστικούς φύλακες.



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻