Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Aρχίστε να μετράτε! Ο… σερβιτόρος Πετσίτης και τα ακίνητα του…


ΕΛΛΑΔΑ 18|12|2018 - 12:03
NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



O Μανώλης Πετσίτης μπορεί να εργαζόταν σε πιτσαρία και το ετήσιο εισόδημά του να μην ξεπερνούσε τα 4.911 ευρώ, αλλά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας «άλλαξε ο Μανωλιός».

Η αδελφική φιλία μεταξύ Μανώλη Πετσίτη και Νίκου Παππά τον βοήθησε να μπει σ’ έναν άλλον κόσμο κυριολεκτικά. Άρχισε να συναναστρέφεται με μεγάλους επιχειρηματίες, τα εισοδήματά του εκτοξεύθηκαν.


Ο πρώην σερβιτόρος εισέπραττε πια αμοιβές που ξεκινούσαν από μερικές δεκάδες χιλιάδες και ξεπέρασαν τις 200.000 ευρώ.



Οι Πετσίτης συναναστρεφόταν επιχειρηματίες, κατασκευαστές, εργολάβους και καναλάρχες. Πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται. Γιατί τον εμπιστεύθηκαν οι ισχυροί; Τι δουλειές έκανε και εισέπραττε τόσο παχυλούς μισθούς; Ούτε από φυσικό αέριο είχε ιδέα, ούτε από τηλεοπτικές παραγωγές.

Ήταν ο άνθρωπος που μπορούσε να μεταφέρει το μήνυμα, το παράπονο, το αίτημα του ισχυρού επιχειρηματία, στα σωστά αυτιά. Σε εκείνους που είχαν εξουσία και μπορούσαν να δώσουν λύσεις. Πιθανότατα στον ίδιο τον Νίκο Παππά, που σήμερα δηλώνει πως έχει χαθεί με τον Μανώλη Πετσίτη από το 2015 και τον καλεί να απαντήσει ο ίδιος για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Φυσικά οι επαφές με τους ισχυρούς δεν γίνονται στα παλιά του στέκια στην Καισαριανή. Τώρα πλέον ο Μανώλης Πετσίτης μπορεί να προσκαλεί τους υψηλούς καλεσμένους του στην βίλα του στην Βαρυμπόμπη, η στο pied a terre που διατηρεί στο Κολωνάκι, όταν δεν βρίσκεται μαζί τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου φροντίζει πάντα να βγάζει και μία σέλφι.


Το διαμέρισμα στο Κολωνάκι βρίσκεται σε μία μοντέρνα πολυκατοικία που διαθέτει πισίνα, επί της οδού Δώρας Δίστρια. Μια ήσυχη γωνιά στο αριστοκρατικό προάστιο το οποίο και δηλώνει ως διεύθυνση κατοικίας του στο μετοχολόγιο της εταιρείας Εστιατόρια Τσακάλωφ ΙΚΕ στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 10%.



Όσον αφορά τη βίλα της Βαρυμπόμπης, λέγεται ότι του έχει παραχωρηθεί από μεγαλοεπιχειρηματία, στον οποίο μάλιστα φροντίζει κάθε 1η του μήνα να καταβάλλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ενοίκιο


Οι κακές γλώσσες λένε ότι τον τελευταίο καιρό οι μετοχές του είχαν ανέβει τόσο πολύ που κυκλοφορούσε με προσωπικό οδηγό-υπάλληλο του Ελληνικού Δημοσίου- που οδηγούσε ένα πολυτελές SUV. Άλλοι κάνουν λόγο ακόμα και για σωματοφύλακες.



Η υπόθεση Πετσίτη έχει φθάσει στην Βουλή, η σχέση του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τα φέσια της επιχείρησης Elfe προς την ΔΕΠΑ απασχολούν την Δικαιοσύνη. Η Ανεξάρτητη αρχή για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος ερευνά εταιρείες τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τις οποίες ο Μανώλης Πετσίτης είχε στενές, επαγγελματικές σχέσεις. Μυστήριο καλύπτει και τις σχέσεις του με τους κύπριους δικηγόρους που συνεργάζονταν με τον Αρτέμη Αρτεμίου, τον δικηγόρο που συνόδευε τον Νίκο Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στην Βενεζουέλα.

Διαβάστε επίσης
Ποιος πληρώνει τον Μανόλο;

Εδώ και εννιά ημέρες, ο Μανώλης Πετσίτης έκλεισε το κινητό του και εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τα αγαπημένα του στέκια. Ούτε στα μπουζούκια δεν τον βλέπεις. Ούτε στην Τσακάλωφ που κάποτε ήταν το στέκι του. Και οι φίλοι στο Μαξίμου συρίζουν αδιάφορα, στο άκουσμα του ονόματός του.

meaculpa.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻