Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πρόβλεψη – «βόμβα»: «Ο Τσίπρας θα συντριβεί – Οι εκλογές θα γίνουν τον…»

ΕΛΛΑΔΑ 13|12|2018 - 06:17
NEWSROOM
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Τι βλέπει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος

Τις εκτιμήσεις του για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών αλλά και για τις εξελίξεις σε όλα τα πολιτικά θέματα, παρουσίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ο Τσίπρας θα υποστεί συντριβή», εκτίμησε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 ενώ προέβλεψε πολλαπλές εκλογές των Μάιο.


«Η ΝΔ ζητά εκλογές χθες γιατί όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερα για την πατρίδα μας» είπε και συνέχισε: «Πολύ καλά έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης και ζήτησε εκλογές νωρίς γιατί απέδειξε πόσο κρίσιμη ήταν η πολιτική αλλαγή για το καλό του τόπου. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μειώσει την έκταση της ήττας του για να διασφαλίσει το ρόλο του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν κάνει εκλογές πριν τις ευρωεκλογές θα συντριβεί και μετά θα αντιμετωπίσει δεύτερη κρίση πάνω στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Αυτό δεν το αντέχει άρα δεν βλέπω εκλογές νωρίτερα. Βλέπω ως το πιθανότερο σενάριο τις πολλαπλές εκλογές τον Μάιο. Θα ήθελε να φτάσει ως τον Οκτώβριο του 2019 αλλά δεν θα μπορέσει».

Σε ότι αφορά τις εκλογικές συμμαχίες – συνεργασίες υπογράμμισε:

«Ο κ. Τσίπρας θα αφήσει μια Ελλάδα που δεν θα βρίσκεται εκεί που την παρέλαβε το 2015. Δύο εκατομμύρια άνθρωποι χρωστούν έως 500 ευρώ στην εφορία, 150.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δεν παίρνουν το μισθό τους, 180.000 περιμένουν τη σύνταξή τους. Ολες οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις θα κληθούν να πάρουν μέρος στην εθνική προσπάθεια είτε η ΝΔ έχει αυτοδυναμία είτε όχι. Θα βρεθούν λύσεις για όλα (σε ερώτηση αν θα δοθούν υπουργεία σε άλλα κόμματα). Θα είναι τέτοιο το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν υπάρχει περίπτωση λόγω προεδρικής εκλογής να διακοπεί η πορεία της κυβέρνησης. Ο Αλ. Τσίπρας θα υποστεί συντριβή. Το ΚΙΝΑΛ έχει παράσχει θετικές υπηρεσίες, είναι ζήτημα των συσχετισμών στο επόμενο κοινοβούλιο για να δούμε το πλαίσιο των συνεργασιών. Προτείνουμε καθαρές και συγκεκριμένες λύσεις, η ΝΔ θα εκπροσωπήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων, θα την ψηφίσουν Ελληνες που δεν την έχουν ψηφίσει».



Αναφορικά με τα Σκόπια, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι στο τραπέζι της ΝΔ βρίσκεται ακόμα και η πρόταση μομφής για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει καλέσει όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές να μην ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών την οποία ΝΔ θεωρεί επιζήμια για το εθνικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει να δει κανείς το αποτέλεσμα των εκλογών και την επόμενη μέρα ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθυνθεί στο σύνολο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας για να πάει η χώρα παρακάτω. Να δούμε ποιες δυνάμεις θα είναι στη Βουλή. Ολα τα κοινοβουλευτικά όπλα (σε ερώτηση για την πρόταση μομφής) είναι στο τραπέζι για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών. Ολοι οι βουλευτές πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, είμαστε κατηγορηματικοί ως προς αυτό».
crashonline.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻