Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Ουγγαρίας προς όλους-ακόμα και στην Ελλάδα: ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

ΕΛΛΑΔΑ 11|12|2018 - 17:30
NEWSROOM
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Οι Βρυξέλλες και τα Ηνωμένα Έθνη συμμερίζονται τον στόχο της νομιμοποίησης της παράνομης μετανάστευσης, δήλωσε ο Peter Szijjarto, υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας,
μετά από συνάντηση υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα.


«Οι παράνομοι μετανάστες έρχονται στην Ευρώπη με οργανωμένο σχέδιο από το 2015», δήλωσε ο Szijjarto μιλώντας σε Ούγγρους δημοσιογράφους.


«Τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξε συνεχής μάχη μεταξύ εκείνων που θέλουν να τη σταματήσουν και εκείνων που θέλουν να οργανώσουν την πορεία της μετανάστευσης. Η θέση της ουγγρικής κυβέρνησης είναι συνεπής από την αρχή: η μετανάστευση συνεπάγεται κινδύνους και πρέπει να σταματήσει» ,πρόσθεσε ο Ούγγρος υπουργός.

Μάλιστα, ο Szijjarto επιτέθηκε λεκτικά σε όσους θα υπογράψουν (σ.σ. ανάμεσα στις χώρες που συμφωνούν είναι και η Ελλάδα) και χαρακτήρισε τη συμφωνία «προδοτική».

«Οι προπαρασκευαστικές συνομιλίες για το παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ αντιπροσωπεύουν την προδοσία των Ευρωπαίων», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η τελική έκδοση του εγγράφου δεν αντικατοπτρίζει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων.
voicenews.gr





ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻