Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ στην ΚΑΛΥΜΝΟ! Μήπως για τη ΝΑΤΟική βάση που θέλουν οι Αμερικανοί;..

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Στην Κάλυμνο βρίσκεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και μαζί του είναι κι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.


Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς. Εκεί ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Εμείς τώρα αναρωτιόμαστε το εξής. Τέτοιος κυβερνητικός ‘συνωστισμός’ για ποιο λόγο; Και θυμηθήκαμε το εξής.

Οι πληροφορίες θέλουν τη νέα βάση η οποία μάλιστα θα εξυπηρετεί ελικόπτερα να δημιουργείται στην περιοχή της Καλύμνου, για την ακρίβεια σε νησίδα πλάι στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία” πρόκειται για ένα επίπεδο νησάκι έξω απ’ την Κάλυμνο στο οποίο οι ΗΠΑ θέλουν να κατασκευαστεί ένα μεγάλο ελικοδρόμιο για τη στάθμευση και τον ανεφοδιασμό ελικοπτέρων. Ουσιαστικά οι Αμερικανοί θα αποκτήσουν έντονη παρουσία σε μια περιοχή μια ανάσα από τα Ίμια τα οποία η Τουρκία προσπαθεί να γκριζάρει εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες. Μάλιστα στις αρχές Απριλίου του 2018 που είχε γραφτεί αυτό είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου! ενδεικτικά:

 voicenews.gr





ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻