Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΡΑΠΙΣΜΑ Πούτιν σε Έλληνα υπουργό για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ! ΒIΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…


ΕΛΛΑΔΑ 18|12|2018 - 12:28
NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Βορά έχει γίνει η ελληνική ιστορία στα χέρια των γειτονικών κρατών μας, αφού και τα Σκόπια αλλά και η Αλβανία επιχειρούν να «αρπάξουν» ό,τι μπορούν από το αρχαίο, ένδοξο παρελθόν της Ελλάδας.

Η Αλβανία προπαγανδίζει ότι τα πρόσωπα της ελληνικής Επανάστασης ήταν Αλβανικής καταγωγής…



Και τα Σκόπια έχουν το γνωστό τροπάρι για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Δυστυχώς, ακόμα και μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ο μέγας στρατηλάτης δεν ήταν Έλληνας αλλά …Αλβανός.



Όλοι θυμόμαστε το ανθελληνικό ντελίριο του Θεόδωρου Πάγκαλου που υποστήριζε ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.

«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.




Ευτυχώς, υπάρχουν οι φιλέλληνες ξένοι που σπεύδουν να υποστηρίξουν τη χώρα μας και να πουν την αλήθεια, βάζοντας στη θέση τους όσους τολμούν να αμαυρώνουν την ιστορία μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σε ομιλία του είχε παραδεχθεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας:





voicenews.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻