Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το κάνουν “Κούγκι”; Δεν έχει τελικά τους «151» ο Τσίπρας; «Φωτιές» στη Βουλή άναψε η δήλωση Κατσίκη



 ΕΛΛΑΔΑ 10|01|2019 - 16:12 
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφάνίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι έχει τους «151» βουλευτές για να περάσει τον σκόπελο της Ψήφου Εμπιστοσύνης στη Βουλή, 


σίγουρος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσίκης.


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM ξεκαθάρισε ότι με την κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία και παράλληλα θα καταψηφίσουν την πρόταση εμπιστοσύνης που θα φέρει ο πρωθυπουργός.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε «κατά» γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεπσών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε»είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κατσίκης.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και στο κανάλι της Βουλής δηλώνοντας ότι είναι ειλημμένη η αποφαση εξόδου απο την κυβερνηση για το κόμμμα του Πάνου Καμμένου. «Το έχει πει ο Πάνος Καμμενος! Φεύγουμε απο την κυβερνηση, δεν ψηφίζουμε την Συμφωνια και αποσύρουμε τους υπουργούς. Δεν δίνουμε ψηφο εμπιστοσυνης, δεν υπάρχει πλειοψηφία» ξεκαθάρισε ο βουλευτης στην πρωινή εκπομπή του Καναλιού της Βουλης.

«Θα αποτελέσουμε τη μοναδική δύναμη που θα αποτρέψει τη κύρωση της συμφωνίας» υποστήριξε σε άλλο σημείο για να προσθέσει «αποσύρουμε την εμπιστοσύνη απο την κυβέρνηση. Δε το θέλαμε. Αν δεν ήταν στη μέση το Σκοπιανό θα είχαμε φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο».

Η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στην κυβέρνηση καθώς γνωρίζουν ότι ο κ. Κατσίκης αποτελεί δεξί χέρι του Πάνου Καμμένου.



«Οσα είπε είχαν την έγκριση του Πάνου Καμμένου» ανέφερε χαρακτηριστικά βουλευτής που έχει άριστη γνώση των συσχετισμών που επικρατούν στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ίδια πηγή εκτιμά πως με τα σημερινά δεδομένα, πρόταση εμπιστοσύνης από πλευράς κυβέρνησης θα λάμβανε εως 150 «ναι» προσμετρώντας τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους: Κ. Παπακώστα (ανεξάρτητη), Σπ. Δανέλλη (Ποτάμι), Θ. Παπαχριστόπουλο (ΑΝΕΛ), Ελ. Κουντουρά (ΑΝΕΛ) και Κ. Ζουράρι (ΑΝΕΛ – Πυρίκαυστος).

Παράλληλα, αναφέρει ότι δεν μπορεί να προσμετρήσει στα «ναι» τον κ. Βασίλη Κόκκαλη καθώς ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του. Να σημειωθεί πως με τους συγκεκριμένους υπολογισμούς η στάση του κ. Κόκκαλη μπορεί να είναι καθοριστική.



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻