Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Όποιος έχει στοιχεία Πάνο πάει στον εισαγγελέα. Αντρικά, καθαρά και ξάστερα.



 ΕΛΛΑΔΑ 22|01|2019 - 14:037
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργό άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα.

Όποιος έχει στοιχεία για περίεργες δοσοληψίες, συναλλαγές και άλλα τινά ή ό,τι άλλο μη νόμιμο, δεν περιφέρεται μεταξύ twitter, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και κοινοβουλίου με ύφος Βασιλάκη Καϊλα που αδικήθηκε και Ξανθόπουλου που είναι το λαϊκό καλό παιδί.


Όποιος έχει στοιχεία Πάνο πάει στον εισαγγελέα. Αντρικά, καθαρά και ξάστερα. Αλλιώς το μόνο που κάνει είναι να αποτελεί την πριμαντόνα ή την drama queen ενός περιφερόμενου θιάσου με στόχο να εξοικονομήσει την είσοδο του στην Βουλή.

Περιμένω λοιπόν από σένα, αντί να στοχεύεις στο θυμικό του λαού ή να πεις ξεκάθαρα τι ξέρεις και να εξηγήσεις γιατί ενώ ήξερες έμενες ή να σωπάσεις επιτέλους.



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.