Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – Μέχρι την Παρασκευή η ψηφοφορία



 ΕΛΛΑΔΑ 20|01|2019 - 12:23 
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Ώρα μηδέν λοιπόν για το ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Κατατέθηκε, στις 19 Ιανουαρίου 2019, στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον η ελληνική Βουλή θα….αποφασίσει σε μερικά 24ωρα από σήμερα για την τύχη της Μακεδονίας.



Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου με το οποίο κυρώνεται, και τίθεται σε ισχύ, η συμφωνία που έχει υπογραφεί στις Πρέσπες, μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, στις 17 Ιουνίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση του Προέδρου της Βουλής είναι η διαδικασία να προχωρήσει άνετα και όχι με τη στενή ερμηνεία του κανονισμού της Βουλής, αναφορικά με την κύρωση των συμβάσεων. 

Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερος χρόνος διαβουλεύσεων ανάμεσα στους βουλευτές και τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα. Για το λόγο αυτόν, οι λεπτομέρειες της διαδικασίας θα συζητηθούν στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα στις 12:00 . 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο νόμου εισάγεται στην αρμόδια επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών, στις 17:00 της Δευτέρας. 

Η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως επιβεβαίωσε και χθες ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να ψηφιστεί έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

el.gr


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻