Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΟΛΟΣ: Συγκρούσεις πολιτών – ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Σκουρλέτη – Βίντεο



 ΕΛΛΑΔΑ 18|01|2019 - 23:22 
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Πάνο Σκουρλέτη, κατά την έλευσή του στο Δημαρχείο του Βόλου, όπου μιλούσε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. 


Μέλη της Επιτροπής Αγώνα πολιτών κατά της καύσης RDF, μέλη αριστερών κομμάτων και κινημάτων βρίσκονται έξω από το κτίριο και διαμαρτύρονται έντονα, ενώ κατά την έλευσή του τον αποδοκίμασαν έντονα.



Μάλιστα, διμοιρίες των ΜΑΤ κρατούν ακόμα το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την αίθουσα στην οποία μιλά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης βρίσκεται από το μεσημέρι στον Βόλο και μιλά στους τοπικούς βουλευτές, σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος για τη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια. Παρούσα στην εκδήλωση και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Έξω από το δημαρχείο όμως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης. Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την αστυνομία που δεν τους επιτρέπει να εισέλθουν στο χώρο.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», απαντούν οι διαμαρτυρόμενοι.



kafto.gr

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻