Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


 ΕΛΛΑΔΑ 22|01|2019 - 21:20 
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



«Πράσινο φως» για την κατάθεση πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης φέρεται να έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Όπως άλλωστε διαμήνυε σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ, θα κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει την Συμφωνία των Πρεσπών ως επιζήμια για τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται έτοιμος να βάλει ένα τελευταίο ανάχωμα στην επικύρωση της Συμφωνίας.




Η κίνηση αυτή, παρόλο που είναι αμφίβολο ότι θα περάσει κυρίως λόγω της θέσης του ΚΚΕ να μην ψηφίζει προτάσεις μομφής, θα ενισχύσει την εικόνα της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που προσπάθησε να αντισταθεί με πολιτικές πράξεις και όχι μόνο λόγια, στη Συμφωνία.

Βάσει του άρθρου 84 του Συντάγματος, η πρόταση δυσπιστίας κατατίθεται προς τον Πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας συνεδρίασης του Σώματος. Η Βουλή διακόπτει τις εργασίες της για δύο ημέρες, εκτός κι αν η κυβέρνηση ζητήσει να ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Η συζήτηση της πρότασης μομφής στην Ολομέλεια ολοκληρώνεται το αργότερο τη δωδεκάτη νυκτερινή ώρα της τρίτης ημέρας από την έναρξή της, με ονομαστική ψηφοφορία.

Από την πλευρά του το Μαξίμου αντιδρώντας στην έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, χαρακτήρισε ως «δώρο» την πρόταση μομφής και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την καταθέσει, ενώ ο Πάνος Καμμένος, νωρίς σήμερα, υποστήριξε ότι θα στηρίξει μια πιθανή πρόταση μομφής από τη ΝΔ.



makeleio.gr


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.