Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Θεραπεία Θυρεοειδή με Ένα Συστατικό που οι Γιατροί Δεν Θέλουν να Ξέρεις

 ΕΛΛΑΔΑ 16|02|2019 - 18:18 
 NEWSROOM 
Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας 🔻



Ο θυρεοειδής αδένας είναι ο μεγαλύτερος αδένας του λαιμού και έχει το σχήμα μιας πεταλούδας, με τα δυο της φτερά να βρίκονται αριστερά και δεξιά της τραχείας.


Η ορμόνη που
παράγει ο θυρεοειδής έχει επίδραση σε όλους τους ιστούς του σώματος οι οποίοι αυξάνουν την κυτταρική δραστηριότητα στον οργανισμό. Αυτό σημαίνει πως η κύρια λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα είναι να ρυθμίζει τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τις διαταραχές του θυρεοειδή κι έπειτα θα σας δείξουμε τον καλύτερο τρόπο να τις θεραπεύσετε!

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο είδη διαταραχής του θυρεοειδούς αδένα:




Υπερθυρεοειδισμός – οι ειδικοί λένε πως αυτή η διαταραχή προκύπτει όταν ο θυρεοειδής υπερλειτουργεί και κατά συνέπεια παράγει υπερβολική ποσότητα ορμόνης.

Συμπτώματα:


Αδυναμία συγκέντρωσης
Αδυναμία μνήμης
Αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες
Ταχυκαρδία
Προβλήματα στην έμμηνο ρύση
Κόπωση
Έξαψη
Εφίδρωση
Δυσκολία στον ύπνο
Ανήσυχη σκέψη
Κατάθλιψη, άγχος, εκνευρισμός
Απώλεια βάρους

Υποθυρεοειδισμός – σύμφωνα με τους ειδικούς αυτός ο τύπος διαταραχής δημιουργείται όταν ο θυρεοειδής αδένας υπολειτουργεί, που σημαίνει ότι δεν παράγει αρκετή ορμόνη.


Συμπτώματα:


Eύθραυστα νύχια
Δυσκοιλιότητα
Λήψη βάρους
Κράμπες
Μειωμένη ροή περιόδου
Πρήξιμο στο μπροστινό μέρος του λαιμού
Κόπωση
Αδυναμία μνήμης
Ξηρό δέρμα και μαλλιά
Κατάθλιψη

Μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς να φτιάξετε το σπιτικό γιατροσόφι το οποίο θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον θυρεοειδή σας και μάλιστα αποτελείται από 3 απλά συστατικά:

Καρύδια, μέλι και ένα μικρό βάζο μαρμελάδας! Ναι, μόνο αυτά και μην έχετε αμφιβολία για τα αποτελέσματα, θα σας καταπλήξουν! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.


Θα χρειαστείτε:




40 πράσινα (άγουρα) καρύδια
1 κιλό οργανικό μέλι
1 μεγάλο ή περισσότερα μικρά βάζα για μαρμελάδα
Εκτέλεση:

Πρώτα, καθαρίστε τα καρύδια, στεγνώστε τα κι ύστερα τρυπήστε τα με μια βελόνα ή ένα κοφτερό μαχαίρι. Έπειτα βάλτε τα στο βάζο και καλύψτε τα με το μέλι. Το βάζο πρέπει να τοποθετηθεί κάπου όπου να το βλέπει ο ήλιος. Με το πέρασμα 40 ημερών, ξεσφραγίστε το και αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.


Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι πολύ απλό! Οι ειδικοί λένε πως πρέπει απλώς να τρώτε δύο κουταλιές πρωί – βράδυ σε καθημερινή βάση. Μη χάνετε χρόνο, δοκιμάστε αυτό το εκπληκτικό σπιτικό γιατροσόφι και βρείτε την υγειά σας!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. 

Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.





ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


<ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ> 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 

 ● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 

 ● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. ● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. 

 ● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση. 

 ● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.