Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δήλωση κόλαφος για τα media: «Όταν σφάζουν χριστιανούς δεν μιλάτε!»

Translate this page   English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα. Μοιράστε το τώρα στους φίλους σας🔻



Δήλωση κόλαφος για τα media: «Όταν σφάζουν χριστιανούς δεν μιλάτε!»

Η Kate Hoey (Κέιτ Χόι), μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, που εκλέγεται στο Vauxhall του Λονδίνου, υποστηρίζει σθεναρά το Brexit και χαίρει εκτιμήσεως για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον τόπο της.


Είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον Jeremy Corbyn για τη στροφή του προς την ΕΕ, καθώς είναι μια μακροχρόνια ευρωσκεπτικίστρια από αριστερά άποψη.

Η Hoey έγραψε στο tweeter:

«Χριστιανοί σφαγιάστηκαν στη Νιγηρία μια χώρα της Κοινοπολιτείας! Που είναι οι αναφορές των MSM;

Ο πρόσφατος αριθμός νεκρών των Χριστιανών στη Νιγηρία έφτασε στους 120 με τη σφαγή αυτής της εβδομάδας περισσότερων από 50 από Φουλάνι μουσουλμάνους στην πολιτεία Kaduna της Νιγηρίας, σύμφωνα με την Christian Post».

Παρόλο που όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι συμφωνούν ότι η τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί στο Christchurch, ήταν μια θηριωδία, πολλοί συμφώνησαν με την Kate Hoey που εξέθεσε τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που χρησιμοποιούν τα mainstreamμέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλον τον κόσμο.

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Συμφωνώ απόλυτα με τηνKate. Τα MSM (mainstream media) επηρεάζονται από κάποιες φρικαλεότητες αλλά όχι από άλλες».

Ένας άλλος επίσης παρατήρησε: «Φαίνεται ότι τα ΜΜΕ μας δεν τονίζουν αυτό που όλοι βλέπουμε να συμβαίνει. Επίτηδες παρουσιάζουν τα γεγονότα αυτά σαν να είναι μηδαμινής σημασίας. Όπως όταν τα μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν τα μέλη του ISIS, και αγνοούσαν τα θύματα των Γιαζίντι. Οι ειδήσεις μας είναι συχνά ηθικά διεφθαρμένες».

Πηγή: redskywarning
crashonline.gr



ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


<ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ> 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 

 ● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 

 ● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. ● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. 

 ● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση. 

 ● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.