Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Απάντηση των Ελληνικών Δυνάμεων … Άσκηση «ΩΡΙΩΝ 19 «με το Σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων σε νησί

Translate this page
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα.          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 🔻




Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται και αναμένεται να ασκηθεί το Σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων ,υπο το πρίσμα του νέου Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ ,σε μεγάλο νησί του Ανατολικού Αιγαίου!


Η Άσκηση «ΩΡΙΩΝ 19» θα δείξει με καθοριστικό τρόπο οτι οι Ειδικές Δυνάμεις και μπορούν και Τολμούν και θα δείξουν για πρώτη φορά την διακλαδικότητα στο νέο Πλαίσιο του Ειδικού Πολέμου που έχει σχεδιάσει και θα επιχειρήσει το ΓΕΕΘΑ !

Να υπενθυμίσουμε οτι



Για πρώτη φορά, υπό το συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, η πραγματοποιήθηκε η εθνική διακλαδική άσκηση “ΩΡΙΩΝ 18”, με συμμετοχή δυνάμεων από Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών, Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης, αλλά και μονάδων της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.

Η άσκηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μέσα από Μείζονες Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε χώρα στη Θράκη και στο Αν. Αιγαίο και περιέλαβε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων ειδικών επιχειρήσεων, σε αμφίβιο και χερσαίο περιβάλλον, με σκοπό την περαιτέρω προαγωγή του επιπέδου συνεργασίας και διαλειτουργικότητας των εμπλεκομένων μονάδων.

Ας ελπίσουμε να δώσουμε το σωστό μήνυμα εκεί που πρέπει, γιατί από ότι φαίνεται η ψυχραιμία που τηρούν οι Πολιτικοί της Ελλάδος ,εκλαμβάνεται ώς αδυναμία και αυτό δυστυχώς χαρακτηρίζει ηττοπάθεια !!

veteranos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA:









ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK



loading...