Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το τουρκικό γεωτρύπανο Fatih συνοδευόμενο από τη φρεγάτα Barbaros να επιχειρεί εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Translate this page
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα.          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 🔻




H Toυρκία συνεχίζει απερίσπαστη για ένα μήνα και πλέον την εξερεύνηση φυσικού αερίου στα 80 χλμ δυτικά της Πάφου εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.



Στις 16 Μάη το ICI αποκάλυψε ότι τουρκικό πλοίο με γεωτρύπανο »Fatih » επιχειρούσε στα 80χλμ δυτικά της Πάφου εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. 4 μέρες αργότερα η τουρκική φρεγάτα »Barbaros » εντοπίστηκε να συνοδεύει το »Fatih ». Ένα μήνα αργότερα και τα δύο εντοπίστηκαν από δορυφορικές εικόνες να διακρίνονται κάτω από τα σύννεφα να επιχειρούν στην ίδια περιοχή.


Την ίδια στιγμή όπως μεταφέρει σήμερα το Anadolu αντιπροσωπείες Τουρκίας και Ελλάδας αποτελούμενες από υπεύθυνους των 2 Υπουργείων Άμυνας θα συσκεφθούν από 17 – 21 Ιούνη στην Άγκυρα.Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα από το τουρκικό Υπ. Άμυνας. Ένας α΄γύρος αντίστοιχων συζητήσεων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. 

Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η ενδυνάμωση του διαλόγου και η οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης μεταξύ των 2 χωρών σε θέματα που σχετίζονται με το Αιγαίο αναφέρει το τουρκικό Υπουργείο.

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην φωτό για μεγένθυση 


dimpenews.com


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK



loading...