Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι «Πρέσπες», που θα έδιωχναν την Άγκυρα: Ο Ερντογάν εγκαινιάζει ΤΖΑΜΙ, στα Σκόπια;

Translate this page
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα.          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 🔻



Ένα από τα πλεονεκτήματα που μας παρουσίασαν εκείνοι που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, από ότι φαίνεται καταρρίπτεται.


Υποστήριζαν, ότι δώσαμε Όνομα-Γλώσσα-Εθνότητα στα Σκόπια, ώστε να……διώξουμε την Άγκυρα από τα Βαλκάνια.

Τι μεταδίδει η σκοπιανή ιστοσελίδα, του καναλιού Sitel: «Οι θύρες του Τζαμιού του Αλί Πασά άνοιξαν στον πρέσβη της Τουρκίας στη χώρα μας, στην ομάδα του και στους εκπροσώπους των μουφτήδων από την Οχρίδα, που σήμερα ελέγχουν το θρησκευτικό κτήριο και το επίσημο άνοιγμά του αναμένεται να γίνει παρουσία του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»




Αν ισχύει η παραπάνω είδηση, θα μιλάμε για την απόλυτη απόδειξη, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έγινε για να χάσει την δύναμή της η Τουρκία, στην περιοχή. Ακόμα και να μην παραβρεθεί ο Ερντογάν στα εγκαίνια, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο ΤΖΑΜΙ, είναι τουρκικό.

Οι Πρέσπες έκαναν κακό στην Τουρκία ή στην Ελλάδα λοιπόν;;


Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί, δεν σέβονται έτσι και αλλιώς την Συμφωνία, αφού πουλάνε δήθεν πολιτισμό και προϊόντα με ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

Τι άλλο πρέπει να γίνει, ώστε αυτή η Συμφωνία να αλλάξει; 


Τι έχουν να πουν λοιπόν εκείνοι και εκείνες που ψήφισαν αυτή την Συμφωνία, με την δικαιολογία του… «εξοστρακισμού» της Τουρκίας από τα Βαλκάνια; Δεν θα πουν τίποτα και είμαστε σίγουροι για αυτό.

Έκαναν αυτό που έπρεπε και ότι «έγινε, έγινε». Η πληγή που άνοιξε όμως, δεν θα κλείσει καθόλου μα καθόλου εύκολα.


el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK



loading...