Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκλειστικό: Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης: Το Κρεμλίνο Θα Τιμωρήσει Την Ελλάδα Εάν Η Αθήνα Παρέχει Πληροφορίες Για Τα Πυραυλικά Συστήματα S-300 Στο Ισραήλ!

Translate this page
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα.          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 🔻




Η πρόσφατες επιτυχίες της Ισραηλινής Αεροπορίας σε επιδρομές και εξουδετέρωσης Ιρανικών στόχων στην Συρία, χωρίς την παραμικρή απώλεια από τους Συριακούς S-300, έχουν εκνευρίσει Ρώσους και Ιρανούς!


Η Ρωσία κατηγορεί ανοιχτά την Ελλάδα, και όπως γράφει η Ρωσική ιστοσελίδα Avia.pro. ότι: Η Αθήνα θα υποφέρει εάν έχει δώσει στο Ισραήλ πληροφορίες σχετικά με τα εναέρια συστήματα S-300, και αφήνει την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία να ασκεί πρακτική ενάντια στα συστήματα!


Η Ρωσία έχει αρκετούς μοχλούς για να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα, όπου οι Οικονομία της κατακλύζεται σταθερά. Σήμερα η Ελλάδα έχει ένα νέο πρόβλημα – τους Τουρκικούς S-400, οι οποίοι έχουν ήδη μεταφερθεί από τη Ρωσία, αλλά η Ρωσία θα μπορούσε να δημιουργήσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα εάν αρχίσει να δρα ενάντια στη Μόσχα!

Ως μέλος του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα ( με Κυβέρνηση Σύριζα ) έδωσε άδεια στις Αμερικανικές, Βρετανικές και Ισραηλινές Αεροπορικές Δυνάμεις να εκπαιδευτούν εναντίον των συστημάτων S-300 στον εναέριο χώρο.

To PRIFTIS NEWS Δυστυχώς ήταν το πρώτο ΜΜΕ που προέβλεψε τις συνέπειες που θα έχουμε με το Άρθρο:

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews
triklopodia.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.




loading...