Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το Πείραμα για τον Χριστιανικό Σταυρό που «ΤΑΡΑΞΕ» Πιστούς και Μη

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Μία κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα.          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 🔻




Ισχύει ότι ο Σταυρός έχει θαυματουργικές ιδιότητες;

Ένα παλαιότερο άρθρο επανακυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα δεν είναι τυχαία, αφού έχει τη δύναμη να καθαρίζεται η τροφή.

Αναφέρεται επίσης σε μια Ρωσία φυσικό, την Angelina Malakhvskaya, η οποία έχει μελετήσει την δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα, διεξάγοντας ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει επανειλημμένα επαληθευτεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στην δημοσιότητα.

Ειδικότερα, έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού, να μετασχηματίζει την δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, αναφέρει το άρθρο.

Επίσης ανάλογα πειράματα απέδειξαν την δύναμη της προσευχής (Πάτερ ημών) και του ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η προσευχή και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό, ακόμη και πάνω από χίλιες φορές.

Οι επιστήμονες απέδειξαν επίσης την ευεργετική επίδραση που η προσευχή και το σημείο του Σταυρού έχουν πάνω στους ανθρώπους. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα είχαν την πίεση του αίματός τους να τείνει να σταθεροποιηθεί, και τους αιματικούς δείκτες βελτιωμένους. Κατά τρόπο εντυπωσιακό, οι δείκτες άλλαζαν προς την ίαση που χρειαζόταν. Στους υποτασικούς η αιματική τους πίεση ανέβηκε, ενώ στους υπερτασικούς κατέβηκε.
“ΌΧΙ” λένε οι αθεϊστές των Ελληνικών Hoaxes

Θέλει ο αθεϊστής των Hoaxes να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει. Δεν είναι η πρώτη, αλλά φαντάζομαι ούτε και η τελευταία φορά που οι “ορθολογιστές” του σάιτ τρέχουν να ορθολογίσουν ό,τι μεταφυσικό υπάρχει για να περάσουν την αθεϊστική τους ατζέντα. Και όσοι προσπαθείτε να τους εντοπίσετε σε ποιον ακριβώς πολιτικό χώρο κινούνται, χάνετε απλά τον χρόνο σας. Ψάξτε σε… άλλη ιδεολογία!

Εν τάχει και για να μην πλατιάζουμε, “καταρρίπτουν” το γεγονός ότι η Angelina Malakhovskaya είναι αληθινή επιστήμονας, αλλά παραδέχονται ότι έχει γράψει μια μελέτη σχετικά με το θέμα η οποία εκδόθηκε σε μορφή βιβλίου:




Το ινστιτούτο στην Αγία Πετρούπολη όπου εργάστηκε έχει κλείσει πια αλλά κάποιος Григорий Тарасевич, συντάκτης επιστημονικών θεμάτων, που ερεύνησε το θέμα της Malakhovskaya το 2010, δεν βρήκε στοιχεία της έρευνας της, οπότε έβγαλε το συμπέρασμα ότι η γυναίκα μάλλον δεν εργάστηκε ποτέ εκεί και… χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας. Έτσι, οι αθεϊστές χοαξαράδες έβγαλαν κι αυτοί το συμπέρασμα ότι αφού η επιστημονική έρευνα που τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς της Malakhovskaya χάθηκε, “οι ισχυρισμοί της Malakhovskaya καταρρίπτονται”.
Αγράμματοι, εμμονικοί και παραπλανητικοί


Αυτοί είναι οι βασικοί χαρακτηρισμοί της συντακτικής ομάδας των Ελληνικών Hoaxes.

Για να κατανοήσετε επιστημονικά το όλο θέμα, πέρα κάθε είδους μεταφυσικής, πρέπει να θυμηθείτε τη φοβερή και γνωστή σε όλους φράση του Νίκολα Τέσλα:



“Αν θες να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, σκέψου με όρους ενέργειας, συχνοτήτων και δονήσεων…”

Όπως δημοσιεύσαμε πριν δυο χρόνια, έγκυρα επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν την εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στις συχνότητες που εκπέμπουν η μουσική και οι ανθρώπινες σκέψεις, λόγια και συναισθήματα.


Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες.

Και ως “ψυχική ενέργεια” είναι κάθε σκέψη, πράξη, συναίσθημα, λόγος. Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο, υπαρκτού επιστήμονα με γνήσια επιστημονικά πειράματα.

Ειδικά το νερό, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας αλλά και της γης, έχει άμεση αλληλεπίδραση με τον υπόλοιπο υλικό μας κόσμο, αλλά ακόμα και τον άυλο. Κι εδώ θα αναφερθώ στην μελέτη του συλλογικού συνειδητού, ακόμα και την επίδραση τους στα σύννεφα, μια πολύχρονη μελέτη του Πανεπιστημίου Πρίνστον.
Οπότε το πιο πιθανό είναι η ρωσίδα΄, είτε είναι επιστήμονας είτε όχι, να έχει κάνει τα δικά της πειράματα, ειδικά στη Ρωσία που έχουν ασχοληθεί επίσης πολύ με το συνειδητό και υποσυνείδητο, και να έχει βγάλει τα συμπεράσματα της τα οποία κατέγραψε σε βιβλίο.

Και στην τελική, ο καθείς μπορεί να κάνει το δικό του πείραμα: Να πει 3 φορές το Πάτερ Ημών, από καρδιάς, όταν έχει πονοκέφαλο, να σταυρώσει το κούτελο του και να δει αν σε λίγο θα του φύγει. Αυθυποβολή, θα πει κάποιος; Εύγε! Αφού “πιάνει” τόσο εύκολα, κάντε το, γλιτώνετε κι από την κατανάλωση ντεπόν που βλάπτουν στο συκώτι!

Αυτά για όσους καμώνονται ότι λατρεύουν την επιστήμη και τις αποδείξεις της. Για όσους ψάχνονται και πέραν της Ορθοδοξίας, να θυμίσω ότι το σύμβολο του Σταυρού που γίνεται πάνω στο μέτωπο, στο γνωστό “δόξα πατρί”, ακόμα και οι Ινδοί αναγνωρίζουν ότι είναι το τσάκρα του Χριστού, το Άγκια Τσάκρα, το οποίο ξεμπλοκάρει είτε με το σύμβολο του Σταυρού, είτε με την πλέον ισχυρή προσευχή όλων, το Πάτερ Ημών.

Αγράμματοι, εμμονικοί και παραπλανητικοί – ο Θεός ας τους συγχωρέσει…

Υ.Γ. Μια ακόμα “κατάρριψη” των χημικών αεροψεκασμών ακολούθησε την “κατάρριψη” της δύναμης του Σταυρού. Αυτό γίνεται κάθε φορά που διενεργούνται έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί και υπάρχουν αντιδράσεις στα social media. Δεν διάβασα τι λέει, προφανώς μια από τα ίδια παγάκια. Πλήττω… Ο Θεός ας τους συγχωρέσει…

nea.allnewz.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.




loading...