Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε τέσσερα χωριά στο Ιντλίμπ

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻




Επανάκτησε τον έλεγχο σε τέσσερα χωριά της επαρχίας Ιντλίμπ ο συριακός στρατός, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης της Συρίας.


Σοβαρές ζημιές στους τρομοκράτες προκάλεσε ο συριακός στρατός που ανακατάλαβε το χωριό Umm Halahil στο Ιντλίμπ, καθώς και τις περιοχές Dahra-Zarzur και Sir.


Την περασμένη ημέρα, ο στρατός επανακατάλαβε και το χωριό Al Musharrafah στα νότια της επαρχίας και πήρε τον έλεγχο της αγροτικής περιοχής, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Συρίας.
Ως αποτέλεσμα μιας επιχείρησης του Αυγούστου, ο συριακός στρατός έχει καταφέρει να απελευθερώσει κομβικά εδάφη στα βόρεια της Χαμάς και στα νότια της Ιντλίμπ, τα οποία βρίσκονταν υπό τον έλεγχο τρομοκρατών τα προηγούμενα χρόνια. 

Σημαντικοί σταθμοί αυτής της επιχείρησης ήταν η απελευθέρωση της πόλης Khan Sheikhoun, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο και η πρόσβαση στην Εθνική οδό Δαμασκός-Χαλέπι Μ5.

sputniknews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.




loading...