Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εκτός ελέγχου το μεταναστευτικό: Απόβαση 661 αλλοδαπών στα νησιά – Σύλληψη Πακιστανών που ασελγούσαν σε ανήλικο

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻




Εκτός κάθε ελέγχου βρίσκεται το εθνικό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Αλλοδαποί από κάθε μέρος του κόσμου κατακλύζουν τις ακτές των νησιών, την ώρα που στο εσωτερικό της η εγκληματικότητα κτυπά κόκκινο.

Στη Θεσσαλονίκη δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο Πακιστανών «προσφύγων», που στις αρχές του μήνα συνελήφθησαν καθώς προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου ομοεθνή τους.


Τα ονόματα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 28 ετών δόθηκαν δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Πάντως κανείς τους δεν κατηγορείται για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, κάτι που σημαίνει που ουδείς τους πρόκειται να απελαθεί, όταν ολοκληρώσουν τη σύντομη περίοδο κράτησης στις φυλακές εάν καταδικαστούν από το Δικαστήριο.

Πρόκειται για τους:

(επ) HEDAR (ον) MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.



(επ) WAHAB (ον) ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.



Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου Πακιστανού, στις 2 Νοεμβρίου, οι δύο δράστες, αφού τον οδήγησαν σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να τους καταβάλει χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν.

Στον ίδιο χώρο, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ακολούθως, τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.



Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε οικία στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν χρηματικό ποσό από συγγενή του.

Την ίδια ώρα η Η ΕΛ.ΑΣ. «εξάρθρωσε» σπείρα αλλοδαπών ληστών, κυρίως Αλγερινών και Μαροκινών οι οποίοι όμως είχαν συλληφθεί συνολικά άλλες 200(!) φορές στο παρελθόν αλλά παρ όλα αυτά είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Το σημαντικότερο όμως δεν είχαν απελαθεί, όπως ούτε τώρα πρόκειται να απελαθούν.

Σε ότι αφορά το κύμα εισβολής αλλοδαπών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Σε δύο ημέρες 18 πλωτά αποβίβασαν στις ελληνικές ακτές 661 αλλοδαπούς.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: Προσωρινή παραμονή σε ΚΕΠΑ των νήσων, στη συνέχεια προώθηση στην ενδοχώρα για «αποσυμφόρηση» και μόνιμη εγκατάσταση.



Που και πως θα τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία; Ποτέ.

Όπως άλλωστε δήλωσε και η η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου:«Δεν υπάρχει ταβάνι στους πρόσφυγες. Όσο υπάρχουν πόλεμοι δεν υπάρχει όριο. Ο ανθρωπισμός δεν σταματά πουθενά».



Τις ανεκδιήγητες αυτές απόψεις συμμερίζεται και η κυβέρνηση. Στα λόγια επιχειρεί κάποια διαφοροποίηση, στην πράξη όμως παραμένει στο ακριβώς σημείο, με την προηγούμενη κυβέρνηση.



Στη Λέσβο στη γνωστή περιοχή του Αεροδρομίου, όπου δίνονται όλα τα ραντεβού, σε τυπική διαδικασία μεταφοράς, αλλοδαποί εισβολείς παίρνουν τον αριθμό 112 απαιτώντας την άμεση παραλαβή τους από σκάφος της FRONTEX όπως και γίνεται.


pronews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.




loading...