Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σαν τις μύγες κατεβάζει ο Χαφτάρ τα τούρκικα UAV Bayraktar 2

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻



Νέες φωτογραφίες ανέβηκαν στο twitter πριν λίγο με τούρκικο UAV Bayraktare 2 (το καμάρι των Τούρκων), 


το οποίο καταρρίφθηκε από δυνάμεις του Χαφτάρ στην Λιβύη. Επίσης 2 τούρκικα οχήματα σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι κατεστραμμένα.








Καμμένα τούρκικα οχήματα ενώ ο στρατός του Χαφτάρ είναι ήδη μέσα στην πρωτεύουσα Τρίπολη και προελαύνει όπως σας ενημέρωσε και χθές το Hellasnow.com.







Επίσης σε βίντεο που ανεβάζουν συνέχεια οι μαχητές του στρατάρχη Χαφτάρ φαίνονται δεκάδες στρατιωτικά οχήματα καθώς και ένα ελικόπτερο Mi35 να κατευθύνονται στο κεντρικό μέτωπο της Τρίπολης όπου θα δοθεί η τελική μάχη.




Τουλάχιστον έντεκα ένοπλοι που ανήκουν στις τουρκόφιλες πολιτοφυλακές που συμμάχησαν με την κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, παραδόθηκαν πριν λίγο στις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού του Λιβυκού Στρατού στον άξονα Salah al-Din στην Τρίπολη, με το που ήρθαν σε επαφή με τις δυνάμεις του LNA, ανακοίνωσαν οι δυνάμεις του Χαφτάρ, ενώ το ίδιο ετοιμάζονται να πράξουν εκατοντάδες άλλοι για να αποφύγουν την εξόντωση αναφέρουν άλλες πηγές.





hellas-now.com



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...