Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» από ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ: Το «Dixmude» αντί να κάνει άσκηση ΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ έκανε ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (upd)

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻




«ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» από ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ


Tα περί ελληνογαλλικής συμμαχίας και ότι το γαλλικό ελικοπτεροφόρο «Dixmude» το οποίο συμμετέχει στην πολυεθνική διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας – Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με την επωνυμία «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2020» είναι δείγμα στήριξης του Παρισιού θα πρέπει να αναθεωρηθούν γιατί πριν μερικές ημέρες το γαλλικό σκάφος έκανε ασκήσεις με τουρκικά πλοία.

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Τις φωτογραφίες των ασκήσεων τις δημοσιοποίησε το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Άμυνας τις οποίες έσπευσε να ανεβάσει στο twitter η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, για να μας προσγειώσει η ίδια στην πραγματικότητα.




Οι Τούρκοι με την κίνησή τους αυτή όχι μόνο διέλυσαν τις ελληνικές αυταπάτες αλλά «ξεμπρόστιασαν» και μια ακόμα υποτιθέμενη σύμμαχο η οποία όπως αποδεικνύεται παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί πολλαπλές επιθέσεις από την Άγκυρα συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί της.

Αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο Ε. Μακρόν στο Παρίσι και προφανώς θα λάβει τη στήριξη του... στα λόγια. Ο πρωθυπουργός προφανώς θεωρεί ότι η συμφωνία για την αγορά γαλλικών φρεγατών για τον ελληνικό Στόλο είναι κάτι που θα «δέσει» τους Γάλλους υπέρ μας αλλά δεν είναι έτσι.

Όπως και στην ζωή έτσι και σε επίπεδο κρατών μόλις κάποιος «κάνει την δουλειά του» μην τον είδατε...



Να σημειώσουμε επίσης ότι υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.



Σύμφωνα με πηγή ο Ντόναλντ Τραμπ «τόνισε την ανάγκη Τουρκία και Ελλάδα να επιλύσουν τις διαφορές τους στην ανατολική Μεσόγειο».

Τι σημαίνει αυτό επί του πακτέου; Ότι οι ΗΠΑ επιθμούν την επίλυση των τουκικών διεκδικήσεων δηλαδή, να πάμε στην Χάγη για να τα βρούμε σε ότι απαιτούν οι Τούρκοι.

Οπότε αν στην Αθήνα περιμένουν βοήθεια έναντι της Τουρκίας, θα μείνουν στο περίμενε...

pronews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...