Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Προκαλούσε ή απλώς τα έκανε πάνω του ο Τούρκος; F-16 – θερμοβολίδες

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻




Ακόμη σε μια πρόκληση στο Αιγαίο προχώρησαν χθες Πέμπτη Τούρκοι πιλότοι.

 Εκτός από τις 15 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά που καταγράφηκαν χθες, προέβησαν και σε δύο επικίνδυνες ενέργειες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, την Πέμπτη τουρκικό ζευγάρι F-16 παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο στην περιοχή της Χίου.


Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ελληνικά αεροσκάφη προκειμένου από τη Σκύρο για να αναχαιτίσουν τα τουρκικά. Ωστόσο, την ώρα της αερομαχίας, Τούρκος πιλότος προχώρησε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σε δύο πολύ επικίνδυνες ενέργειες. Ο Τούρκος πιλότος κατέβασε το μαχητικό του αεροσκάφος χαμηλά προκειμένου να παρασύρει τον Έλληνα πιλότο προς τα κάτω.

Ο Έλληνας πιλότος τον ακολούθησε και όταν τον εγκλώβισε, κατάφερε, όπως χαρακτηριστικά λένε στην αεροπορία, να του «πάρει την ουρά». Τότε ο Τούρκος προσπάθησε να ξεφύγει και έκανα χρήση flares, ή αλλιώς θερμοβολίδες, κάτι που συνιστά άκρως επικίνδυνη ενέργεια όταν τα μαχητικά είναι κοντά. Ο έμπειρος Έλληνας πιλότος που ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένος αντέδρασε με ψυχραιμία και αποφεύχθηκε κάποιο ατύχημα.
defence-point.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...