Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συρία: Άγρια κόντρα μεταξύ αμερικανικού και ρωσικού οχήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.
Ας τη μοιραστούμε



Στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει ένα ρωσικό και ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα να εμπλέκονται σε «επεισόδιο», κοντά στη συριακή πόλη Καμισλί. 

Στο βίντεο – η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιωθεί – απεικονίζεται το τεθωρακισμένο όχημα του ρωσικού στρατού, τύπου Tiger, να προσπερνάει δύο αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα, προκειμένου να «ενωθεί» με το υπόλοιπο ρωσικό κομβόι.


Ξαφνικά, όμως, ένα από τα αμερικανικά τεθωρακισμένα σταματάει στην άκρη του δρόμου, κόβοντας τον δρόμο στο ρωσικό όχημα. Στο σημείο αυτό, το βίντεο διακόπτεται, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη μετέπειτα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό μεταξύ ρωσικού και αμερικανικού στρατού στην πόλη Καμισλί.

Άλλωστε, προ ημερών, αμερικανική περίπολος συγκρούστηκε με άμαχους κατοίκους της περιοχής, σκοτώνοντας δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί. Ο αμερικανικός στρατός ισχυρίστηκε ότι τα στρατεύματα άνοιξαν πυρ για αυτοάμυνα.


Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφεται σημαντική επιδείνωση της κατάστασης στη βόρεια Συρία, μετά το ξέσπασμα βίας μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και εξτρεμιστών που υποστηρίζονται από την Άγκυρα. Ο τουρκικός στρατός, μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει σειρά επιθέσεων εναντίον του συριακού στρατού, ως αντίποινα για τον θάνατο πέντε Τούρκων στρατιωτών στην επαρχία Ιντλίμπ – τον τελευταίο θύλακα τρομοκρατών στη συριακή επικράτεια.



defence-point.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...