Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Κλίμα εμφυλίου στην Τoυρκία – Στρατηγοί κατά Ερντογάν: ”Στέλνεις τους στρατιώτες μας στο θάνατο – Παγίδα η Ιντλίμπ”….

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.
Ας τη μοιραστούμε



Κλίμα εμφυλίου δημιουργείται πλέον στην Τουρκία.


Την πάσα αλήθεια δηλώνει Τούρκος εν αποστρατεία ανώτατος αξιωματικός του ναυτικού, για το “σφαγείο” της Συρίας, το οποίο θα στείλει πίσω και άλλους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες, εξαγριώνοντας την ήδη οργισμένη τουρκική κοινή γνώμη που μετρά συνεχώς νεκρά σώματα.


“Η αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στη βορειοδυτική Συριακή επαρχία του Ιντλίμπ, σημαίνει ότι στέλνουν Τούρκους στρατιώτες κατευθείαν στο θάνατό, καθώς η Τουρκία δεν έχει κανέναν έλεγχο στον εναέριο χώρο της Συρίας”, δήλωσε ο εν αποστρατεία ναύαρχος T.Ertürk.

“Η υποστήριξη από αέρος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των τουρκικών στρατευμάτων σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία”, δήλωσε ο Ertürk και συνέχισε “διαφορετικά, σημαίνει ότι στέλνουμε τους στρατιώτες μας σε σίγουρο θάνατο”.
“Η τουρκική κυβέρνηση δεν μπορεί να επιδιώκει να πετύχει την δημόσια στήριξη, δείχνοντας τους νεκρούς στρατιώτες μας που απεστάλησαν στο Ιντλίμπ υπό τις παρούσες συνθήκες. Ένας στρατιώτης μπορεί φυσικά να πεθάνει αν χρειαστεί για την πατρίδα του, αλλά να πεθαίνει έτσι χωρίς εναέρια ασφάλεια για τα συμφέροντα της χώρας, αυτό πάει πολύ», είπε ο Τούρκος πρώην ανώτατος αξιωματικός.
voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...