Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τουρκικές δυνάμεις αποσύρονται από τον Έβρο για να ενισχύσουν το μέτωπο στη Συρία

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.

Ας τη μοιραστούμε! 🔻




Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του του Μανώλη Κωστίδη, όπως μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ, οι δυνάμεις αποσύρονται για να φτάσουν στην Ιντλίμπ, όπως προκύπτει και έπειτα από τις δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ, ότι η Τουρκία θα χτυπά πια όλους τους στόχους.



Όπως είχαμε αναλύσει και νωρίτερα στο OnAlert, ο Ερντογάν ετοιμάζει τη μεγάλη αντεπίθεση του στη Συρία συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις του τουρκικού στρατού στα σύνορα. Συγκεκριμένα, μεταφέρονται επιπλέον τέσσερα οβιδοβόλα από την Αδριανούπολη αυξάνοντας την κινητικότητα.

Από τη μια, η Τουρκία ενισχύει τις δυνάμεις της με αυτό τον τρόπο, από την άλλη, ο Ερντογάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς λαμβάνει προειδοποιήσεις από τη Μόσχα.

Η Hurriyet, αναφέροντας μια έκθεση του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος, η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ με 15.000 άνδρες και η Χουράς Αλ Ντιν με 5.000 άνδρες και οι δύο παρακλάδια της Αλ Κάιντα.

«Είναι απειλή και σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρεται.
Εν τω μεταξύ, η Τουρκία ναυπηγεί τέσσερις κορβέτες για το Πακιστάν.

onalert.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


loading...