Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συρία και ρωσική αεράμυνα κλείδωσαν το συριακό εναέριο. Ανίχνευσαν 6 F16, 4 Phantom τουρκικά, 6 drones κι 1 αμερικάνικο AWACS εντός τουρκικού εναέριου….

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.
Ας τη μοιραστούμε



Σήμερα, τα ραντάρ της Συριακής Αεράμυνας ανίχνευσαν 6 τουρκικά αεροσκάφη F16, 4 τουρκικά αεροσκάφη Phantom και 6 drones (μη επανδρωμένα βομβαρδιστικά) σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.


Προσπαθούσαν να βρουν ένα τεχνικό κενό στα συριακά ραντάρ, ώστε να μπορέσουν να εισβάλουν στον Συριακό εναέριο χώρο αλλά απέτυχαν … πέταξαν με κλειστά τα συστήματα βομβαρδισμού και δεν τόλμησαν να παραβιάσουν το όριο ​​στον εναέριο χώρο …

Τα τουρκικά αεροσκάφη μέσω των συσκευών τους κατέγραψαν ότι παρακολουθούνταν από τις συστοιχίες των συριακών πυραυλικών συστημάτων και ότι πολύ εύκολα θα αποτελούσαν κλειδωμένους στόχους.



Την ίδια ώρα, στη Ρωσική αεροπορική βάση Hmeimim στη Λατάκια τα συστήματα αεράμυνας ανίχνευσαν ένα αμερικανικό αεροσκάφος τύπου AWACS το οποίο πετούσε στον τουρκικό εναέριο χώρο για πρώτη φορά από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου .
Φαίνεται ότι το ΝΑΤΟ έχει εξαντλήσει όλες τις επιλογές και έχει μόνο μία τελευταία , δηλαδή να χρησιμοποιήσει τα τουρκικά αεροπλάνα ως θηράματα των συριακών πυραύλων.

Οι πρόσφατες ρωσικές δηλώσεις είναι σαφείς για όσους ευελπιστούν να σπάσουν την τεχνολογία των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων. Η Τουρκία θα είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή για όσους προσδοκούν μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία.
Πριν από λίγο μόλις καταρρίφθηκε ακόμα ένα μη επανδρωμένο τουρκικό βομβαρδιστικό Bairaktar. Συνολικά η Συριακή αεράμυνα έχει καταρρίψει στο Idlib πάνω από 15 τουρκικά drone, τύπου Bayraktar και TAI ANKA.



Η Μόσχα διέταξε την ΑF της να συνοδεύσει δώδεκα συριακές αντιαεροπορικές συστοιχίες κατά στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσει τα συριακά στρατεύματα από τυχόν αεροπορικές επιθέσεις από την Τουρκία. 

Η Συρία έφερε το σύστημα Tor-M1 και το σύστημα Pantsir και έλαβε μέτρα για τη μείωση των απωλειών που προκάλεσαν τα τουρκικά αεροσκάφη.

dimpenews.com


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...