Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΡΗΞΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ -ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.
Ας τη μοιραστούμε



Ραγδαία εξάπλωση της νόσου ανά τον κόσμο.


Μεταβείτε παρακάτω και Παρακολουθήστε το βίντεο πατώντας επάνω στην εικόνα


Στην συνέντευξη Τύπου , ο Πρόεδρος του ΠΟΥ είπε ότι πλέον ο κορωνοϊός θεωρείται πανδημία. «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη του κορωνοϊού και είμαστε πολύ ανήσυχοι από τα αυξανόμενα κρούσματα διασποράς του κορωνοϊού», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΥ.

Η τελευταία φορά που ΠΟΥ κήρυξε πανδημία ήταν το 2009 με γρίπη Η1Ν1.



Πάνω από 4.300 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του φονικού ιού, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 121.000.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ, κάλεσε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να λάβουν ειδικά μέτρα προστασίας.


«Οι κυβερνήσεις καλούνται να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της προστασίας της υγείας, της ελαχιστοποίησης των διαταραχών και του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής», τονίζει ο Αντανόμ.



Σε επαγρύπνηση και εγρήγορση βρίσκονται εθνικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμοί και ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρον τον κόσμο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σχεδόν άπασες οι εθνικές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσπαθούν να κερδίσουν μια μάχη απέναντι στον χρόνο, χρηματοδοτώντας ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη φαρμάκων και εμβολίων ώστε να υπάρξει όχι μόνο θεραπεία αλλά και ίαση.

Ο κορωνοϊός πέρασε από τη φάση της επιδημίας σε εκείνη της πανδημίας που σημαίνει πλέον ότι δεν αφορά σε μια συγκεκριμένη κοινότητα..


Παρακολουθήστε το βίντεο πατώντας επάνω στην εικόνα



makeleio

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...