Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ρωσικά ΜΜΕ Επιμένουν Ότι Η Ελλάδα Κατέρριψε Τουρκικό Drone Και Προσπαθεί Να Φιμώσει Την Είδηση Στα Ελληνικά ΜΜΕ ΜΗΝ Δυναμιτιστούν Οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις!

Translate this page
        English French German Spain Italian Dutch RussianPortuguese Japanese KoreanArabic Russian Chinese Simplified

Η πληροφορία δεν κοστίζει.
Ας τη μοιραστούμε



Ρωσικά ΜΜΕ επιμένουν ότι η Ελληνική Αεράμυνα Κατέρριψε Τουρκικό drone το οποίο πετούσε πάνω από Ελληνικό έδαφος στην περιοχή του Έβρου, κοντά στις Φέρρες, παρά την Διάψευση από το ΓΕΕΘΑ!



Τα Ρωσικά ΜΜΕ Μαλιστα κάνουν λογο ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν έστειλε επιπλέον προειδοποίηση στην Τουρκία και το κατέστρεψε άμεσα!

Η Τουρκία δεν έχει σχολιάσει ακόμη την απώλεια του UAV στα σύνορα με την Ελλάδα, ωστόσο οι ενέργειες της Αθήνας δείχνουν προφανώς ότι είναι πρόθυμες να αντισταθούν σε κάθε προκλητικότητα από την Τουρκία, μετά το Ελληνικό φιάσκο όπου δύο Τουρκικά F-16 εισέβαλαν πάνω από Ελληνικό έδαφος στον Βόρειο Έβρο, και παρενόχλησαν Ελληνικό Στρατιωτικό Ελικόπτερο!



Το ΣΚΑΪ ,το Ελεγχόμενο κανάλι της Κυβέρνηση, που έχει καταντήσει χειρότερο από το Κρατικό κανάλι της Βόρεια Κορέας στην προπαγάνδα και στις ελεγχόμενες ειδήσεις, ακόμα και από την ΕΡΤ, δεν ανέφερε στα Δελτία του κάν το θέμα Καταρρίψει του Τουρκικό drone, μην διαταραχθούν επιπλέον η Ελληνοτουρκικές σχέσεις, και μας βρει άλλος ένας μπελάς, μετά το προσφυγικό, και τον κορoνοϊό!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...