Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι παγκοσμιοκράτες ξεκίνησαν τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο που είναι βιολογικός.Το Πεντάγωνο διαθέτει βιο-εργαστήρια σε 25 χώρες.




Οι ΗΠΑ τροποποίησαν τον ιό, έχουν όχι μόνο τον COVID-19, αλλά και τον COVID-20, COVID-21/ 22/ 23.Ο ιός στην Ιταλία είναι πιο θανατηφόρος γιατί είναι άλλος. Η Ιταλία στοχοποιήθηκε αν και σύμμαχος ως κάλυψη για χτυπήματα σε Ιράν, Κίνα.Πριν περάσουν στην γ΄φάση της επιχείρησης η Ρωσία θα πλήξει το Κέντρο Λήψης Αποφάσεων.


Οι παγκοσμιοκράτες ξεκίνησαν τον τρίτο παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο.Το Πεντάγωνο διαθέτει βιο-εργαστήρια σε 25 χώρες.Οι ΗΠΑ τροποποίησαν τον ιό, έχουν όχι μόνο τον COVID-19, αλλά και τον COVID-20, COVID-21/ 22/ 23.Ο ιός στην Ιταλία είναι πιο θανατηφόρος γιατί είναι άλλος. Η Ιταλία στοχοποιήθηκε αν και σύμμαχος ως κάλυψη για χτυπήματα σε Ιράν, Κίνα.Πριν περάσουν στην γ΄φάση της επιχείρησης η Ρωσία θα πλήξει το Κέντρο Λήψης Αποφάσεων.

Oι παγκοσμιοκράτες των ΗΠΑ ξεκίνησαν τον ακήρυχτο πόλεμο. Μόλις χθες, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν κάτι τέτοιο. H Ρωσία έχει «υπερηχητικό» και η Αμερική έναν «υπερ-ιό».

Σύμφωνα με τον Τσέχωφ: αν στην πρώτη πράξη ένα όπλο μπλοκάρει, στην τελευταία πυροβολεί. Για να μην πυροβολήσει με “υπερσύνδεσμοι” και άλλα είδη των τελευταίων όπλων, η Ρωσία επανειλημμένα “διαρρεύσει”, προειδοποιώντας για αναπόφευκτες αντιδράσεις όχι μόνο σε φορείς αμερικανικών όπλων αλλά στο “κέντρο αποφάσεων”, κατέδειξε νέες στρατιωτικές εξελίξεις που δεν είχαν ανάλογες συνέπειες στον κόσμο.



Η πόλη στο Hill χτύπησε τα δόντια της, έσπασε τις κυρώσεις και τους «τροχούς του καθεστώτος», προετοιμάζοντας μπροστά του τον «τζόκερ» – ένα βιολογικό όπλο.
Οι Παγκόσμιοι παίκτες δεν στοιβάζουν τους “τζόκερ σε ένα καλάθι”. Αφού δεν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν και να γονατίσουν τη Ρωσία με συμβατικά και πυρηνικά όπλα, ο παγκόσμιος Fushington έβγαλε έναν βιολογικό “τζόκερ” από το μανίκι του. Είναι πολύ βολικό: δεδομένης της δυσκολίας εντοπισμού της πηγής βιολογικής μόλυνσης, μπορεί πάντα να αποδίδεται η επιδημία σε αποδημητικά πουλιά, άγρια ​​ζώα, έντομα ή μολυσμένο νερό στην Κίνα, το Ιράν ή αλλού.

Ο βιολογικός πόλεμος είναι αποτελεσματικός, επιπλέον, είναι αόρατος στο πρώτο στάδιο της “χτυπήματος αφοπλισμού”, δεν καταστρέφει την οικονομική υποδομή του κατεχόμενου εδάφους, τα βιολογικά όπλα μπορούν επιλεκτικά και γρήγορα να καταστρέψουν το ανθρώπινο δυναμικό του εχθρού….

Εάν η Fashington επιτεθεί άμεσα στην ίδια Ρωσία, εκείνη θ΄απαντήσει με ό, τι μπορεί – πυρηνικά αντίποινα, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων υπερφυσικής μεταφοράς και τσουνάμι πυρηνικών υποβρυχίων. Εξάλλου, σύμφωνα με τα λόγια του Πούτιν: “Τι χρειάζεται ένας κόσμος στον οποίο η Ρωσία δεν θα υπάρχει”; Είναι εντελώς διαφορετικό να ξεκινήσει ένας μυστικός, αδήλωτος βιολογικός πόλεμος εναντίον των γεωπολιτικών εχθρών του: τη Ρωσία, τη Κίνα, το Ιράν και τους ευρωπαίους οικονομικούς ανταγωνιστές, ο οποίος είναι επίσης αποτελεσματικός και επίσης “θ’ ακυρώσει τα πάντα” (συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης της Δύσης).


Για δεκαετίες, Αμερικανοί στρατιωτικοί βιολόγοι έχουν μελετήσει τεχνητά δημιουργημένους ιούς μάχης σε εκατοντάδες βιο-εργαστήρια Πενταγώνου που βρίσκονται σε 25 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των μετα-σοβιετικών κρατών.

Το αμερικανικό βιολογικό εργαστήριο χρηματοδοτήθηκε από τον στρατιωτικό οργανισμό DTRA, ένα πρόγραμμα CBEP με ετήσιο προϋπολογισμό ύψους 2,1 δισ. δολαρίων. Οι διαχειριστές του στρατιωτικού προγράμματος της DTRA είναι ιδιοκτήτες ιδιωτικών εταιρειών που δεν είναι άμεσα υπόλογοι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και μπορούν να παρακάμψουν οποιοδήποτε νόμο λόγω έλλειψης άμεσου ελέγχου. Τόσο το στρατιωτικό όσο και το πολιτικό προσωπικό τέτοιων στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων έχουν επίσης διπλωματική ασυλία. Ως εκ τούτου, οι ιδιωτικές εταιρείες μπορούν να λειτουργούν εξ ονόματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ υπό διπλωματική κάλυψη χωρίς άμεσο έλεγχο από το κράτος υποδοχής. Αυτή είναι μια κοινή αμερικανική πρακτική της “ηγεμονίας” στο εξωτερικό, για παράδειγμα, η CIA χρησιμοποιείται συνεχώς για τις δραστηριότητες μυστικών πρακτόρων.
Σε ένα μυστικό βιολογικό πόλεμο που έχει ήδη ξεπεράσει το πεδίο των στρατιωτικών εργαστηρίων, δεν εμπλέκονται μόνο το Πεντάγωνο και οι ειδικές υπηρεσίες, αλλά και οι παγκόσμιες εταιρείες ενωμένες στη λεγόμενη Συμμαχία για τη Βιοασφάλεια, συχνά αποκαλούμενη ως Big Pharma. Αυτή η πενταγωνική δομή περιλαμβάνει: Bavarian Nordic, Cangene Corporation, DOR BioPharma, Inc., DynPort Vaccine Company LLC, Elusys Therapeutics, Inc., Emergent BioSolutions, Hematech, Inc., Human Genome Sciences, Inc., NanoViricides, Inc. , Pfizer Inc., PharmAthene, Siga Technologies, Ιηο., Unither Virology LLC.


Ως εκ τούτου, μέχρι το 2020, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κάθε ευκαιρία να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη μορφή κατευθυνόμενων επιδημιών εναντίον των κυριότερων αντιπάλων τους: Ρώσους, Πέρσες, Κινέζους. Και το ξεκίνησαν (σε αντίστροφη σειρά).

Αφού χτύπησαν Ρωσία, Κίνα και Ιράν με οικονομικά μέτρα και τεχνολογίες τύπου “Μαϊντάν” που δεν απέδωσαν ο Φάσινγκτον τράβηξε τη σκανδάλη του βιολογικού πολέμου.


Τι μπορεί να σταματήσει τους παγκοσμιοποιητές, δηλαδή τους υπάνθρωπους που “δεν κάνουν τίποτα χωρίς κέρδος”, που σκότωσαν δύο χιλιάδες “Αμερικάνους” δικούς τους τους στο αδέξιο σκηνικό της “τρομοκρατικής επίθεσης” της 11ης Σεπτεμβρίου 2001; Τι μπορεί να τους σταματήσει από την παγκόσμια κυριαρχία;

Το 2001, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπλοκάρουν τον μηχανισμό αμοιβαίου ελέγχου των βιολογικών όπλων, η επιδημιολογική κατάσταση στον κόσμο εκτιμάται μονομερώς, απομακρύνονται από τη Σύμβαση της Γενεύης του 1972 για την απαγόρευση των βακτηριολογικών όπλων…

Είναι γνωστό ότι μόνο μία χώρα που έχει ένα δίκτυο μυστικών βιο-εργαστηρίων σε όλο τον κόσμο μπορεί να το κάνει αυτή την επιχείρηση όπως αυτή του covid19. Στην Ουκρανία, οι Αμερικανοί έχουν ένα πλήρες οπλοστάσιο βιολογικών όπλων … Τα βιολογικά όπλα παραμένουν σήμερα ο μόνος τρόπος για να νικήσουν μαζικά τον εχθρό. Οι Αμερικανοί ήταν οι πρώτοι που αποκάλυψαν αυτό το όπλο. Η Ebola και η γρίπη των πτηνών ήταν πειράματα για τη δημιουργία ενός ιού επιλεκτικής δράσης “, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του προέδρου της Ρωσίας, ακαδημαϊκός Σεργκέι Γλαζίεφ.

Προκειμένου να διεξαχθεί ένας βιολογικός πόλεμος, η Αμερική περιβάλλει τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν με ένα δίκτυο στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων στα προτεκτοράτα / αποικίες της, που αιχμαλωτίστηκαν είτε από «πολύχρωμες επαναστάσεις» είτε από την αγορά / εκβιάζοντας «συμπαράγοντες» / κυβερνώντες «ελίτ».
Στους αφελείς μέσους πολίτες αυτών των εδαφών η Fashington κάλυπτε τη δράση των εργαστηρίων με είχε μυθοπλασίες για:


1) περιβαλλοντική έρευνα ·

2) την ανησυχία των ΗΠΑ (μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ) όσον αφορά την αποθήκευση των παθογόνων παραγόντων και τη δυνατότητα “βιολογικών επιθέσεων στην Αμερική” (ιδίως από την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Κιργιζία, τη Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν και τη Μολδαβία)) ·

3) περιορισμό των ιών από τις μειονεκτούσες χώρες ·


4) επιστημονική έρευνα, καθώς διάφορες εθνοτικές ομάδες φέρουν διάφορες ιογενείς βακτηριακές ασθένειες ·

5) τη γενετική μηχανική των παθογόνων παραγόντων και την εκτίμηση των δυνατοτήτων τους ως παραγόντων βιοτρομοκρατίας, ή μελέτη νέων μη παραδοσιακών τρόπων μόλυνσης με τέτοιους παράγοντες, δοκιμές διάβρωσης με πρωτεύοντα θηλαστικά,

6) ο καθαρισμός του πόσιμου νερού (όπως σ΄Ουκρανία “inter-Maidan”).

Στην Ουκρανία συγκεντρώθηκαν υπογραφές σε μια μαζική έκκληση προς τον Πρόεδρο μ΄αίτημα να δημιουργήσει μια επιτροπή για να «διερευνήσει τις δραστηριότητες 15 μυστικών αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων στην ουκρανική επικράτεια για να γνωστοποιηθεί η αλήθεια για το έργο τους και να καθοριστεί ο βαθμός του κινδύνου για την υγεία των πολιτών. ” …..

“Αναφορικά με την επίσημη δήλωση του αντιπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Zhao Lijian ότι ο αμερικανικός στρατός έφερε το coronavirus στο Wuhan, ζητάμε από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky να δημιουργήσει μια επιτροπή για να διερευνήσει τις δραστηριότητες των αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια “, γράφει η αναφορά.


Στις μετασοβιετικές χώρες που καλύπτονται από την «βιολογική ομπρέλα» του Πενταγώνου.

το π.χ της Γεωργίαςα

Ήταν η πρώτη χώρα της πρώην ΕΣΣΔ που υπέγραψε το 2002 συμφωνία με την Αμερική με τον θαυμάσιο τίτλο «Σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα των τεχνολογιών και των παθογόνων παραγόντων που σχετίζονται με την ανάπτυξη βιολογικών όπλων και τη μη διάδοση πληροφοριών στον τομέα αυτό». Τον Σεπτέμβριο του 2004, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Λούγκαρ επισκέφθηκε τη Τιφλίδα, και συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα κέντρο δημόσιας υγείας (βιο-εργαστήριο) κοντά στην Τιφλίδα στο χωριό Alekseevka (πλησίον διεθνούς αεροδρομίου).

Το 2006 το γεωργιανό κοινοβούλιο ταξινόμησε τις δραστηριότητες του κέντρου Lugar.

Το 2011 τέθηκε σε λειτουργία και κατά τις δηλώσεις του Λούγκαρ κόστισε “μόνο” 30 εκατομμύρια δολάρια για Αμερικανούς φορολογούμενους, αλλά αργότερα εμφανίστηκαν περίπου 250-300 εκατομμύρια που επενδύθηκαν από το Πεντάγωνο στο Κέντρο του Λούγκαρ και ολόκληρο το δίκτυο της “βιολογικής απειλής” “συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων στην Τιφλίδα, Kutaisi, Kobuleti και ένα συνοδευτικό δίκτυο βιοστατικών.Μετά την αλλαγή ισχύος στη Γεωργία το 2013, το Κέντρο του Λούγκαρ ήταν τυπικά κλειστό, αλλά μέχρι το 2015 το Πεντάγωνο παρέμεινε ο ιδιοκτήτης του γεωργιανού δικτύου της Γεωργίας και μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει τη βιολογική έρευνα και παρακολούθηση

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με την οικονομία τους, τον στρατό, τους πόρους, είναι ένα μέσο των παγκοσμιοποιητών, που δεν δουλεύουν για την πατρίδα τους γιατί οι παγκοσμιοκράτες δεν έχουν πατρίδα.

Ο κορωναϊός ξεκίνησε επίσης για να καταρρεύσει με ελεγχόμενο τρόπο η φούσκα των χρηματιστηρίων του Χρηματιστήριου των ΗΠΑ, επιφέροντας ανατίναξη των υπόλοιπων χρηματιστηρίων, και προσελκύοντας τελικά όλους τους επενδυτές στην Αμερική: από την Ευρώπη, την Ασία, τη Ρωσία ( τρέχουν, παίρνουν δολάρια ως άλλα πειραματόζωα, πιστεύοντας ότι τα πλοία αυτά βυθίζονται , εξ ου και η άνοδος του δολαρίου έναντι του “καλαθιού των παγκόσμιων νομισμάτων”).

2) Μεταλλαγμένα (ιρανικά-ιταλικά).

Ο ιός, ο οποίος χρησιμοποιείται από τους Αμερικανούς στο Ιράν και την Ιταλία είναι πολύ ισχυρότερος από τον “Κινέζικο”, αυτός είναι ένα άλλο στέλεχος.

Από το 2015, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν πολλά χρόνια μπροστά τους για να τροποποιήσουν τον κορονοϊό,διαθέτουν ήδη όχι μόνο τον COVID-19, αλλά και τον COVID-20 και τον COVID-21 και ίσως τον 22 και τον 23. Ο κόσμος δεν μπορεί να το γνωρίζει γιατί δεν υπάρχουν μηχανισμοί παρακολούθησης κι ελέγχου για τη συμμόρφωση με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά και Τοξικά Όπλα αφού το 2001 οι Γιάνκηδες αρνήθηκαν να υπογράψουν το πρωτόκολλο για τα μέτρα ελέγχου.

Αυτός είναι ο λόγος που η δήθεν «μεταλλαγμένη», αλλά στην πραγματικότητα άλλη, πιο θανατηφόρα έκδοση του πολέμου, απεστάλη από τη Φάσιγκτον αρχικά κατά του βασικού εχθρού της Αμερικής στις αρχές του 2020 , στο Ιράν.

Η μέθοδος μετάδοσης εμφύτευσης του ιού δεν είναι ακόμη γνωστή (αλλά ίσως πέρασε από το Αζερμπαϊτζάν ή την Αρμενία), αλλά σίγουρα δεν είναι “Κινέζοι τουρίστες” (που δήθεν μολύνουν την Ιταλία).

Η Ιταλία, “σύμμαχος” με την Αμερική, όπως ολόκληρη η Ευρώπη, επιλέχθηκε από το Πεντάγωνο ως προπέτασμα «καπνού» της αμερικανικής επιθετικότητας ενάντια στην Κίνα και το Ιράν, μια κουρτίνα που θα γίνει η άρση της στην πορεία…..


Το σταμάτημα σε αυτό το στάδιο του παγκόσμιου εμπορίου, του τουρισμού και της κυκλοφορίας λόγω των «δρακόντειων» μέτρων καραντίνας που υιοθετεί η ανθρωπότητα οδηγεί σε αύξηση της τιμής του παγκόσμιου νομίσματος… Όλοι οι οφειλέτες παγκοσμίως αναζητούν ένα παγκόσμιο νόμισμα – δολάρια, προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους και να μην χρεοκοπήσουν. Αμερικάνικη νομισματική ηγεμονία.

Είναι πιθανό κάποιος (Ρωσία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισραήλ ή κάποιος άλλος) να έχει χρόνο ν΄ανακαλύψει ένα εμβόλιο κατά του ”κινεζικού” ιού σε αυτό το στάδιο, αλλά αυτός δεν θα είναι πλέον “κινέζικος” σε άλλες χώρες αφού υποτίθεται ότι “μεταλλάσσεται” “. Η συνεχής απομάκρυνση από την καταστροφή θα γίνεται με όλο και περισσότερα νέα εμβόλια;

3) Μάζα (έντομο).

Αρχίζει εάν δεν επιτευχθούν οι τρεις στόχοι του βιολογικού πολέμου από την Αμερική από τα δύο προηγούμενα στάδια. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται νέα στελέχη του “κοροναϊού” του εικοστού αριθμού.

Ρίχνει:

3.1. νέα στελέχη του κοροναϊού.

3.2. διεγέρτες / ενεργοποιητές “βιολογικών σελιδοδεικτών”.

3.3. διεγερτικά του αρχικά εισαγόμενου κοροναϊού COVID-19 (που αυξάνουν επανειλημμένα τη θνησιμότητα ).


Η εξάπλωση πραγματοποιείται είτε από σμήνη εντόμων (θυμηθείτε την έρευνα κοντά στο Meref, την περιοχή του Χάρκοφ κοντά στα ρωσικά σύνορα;) Ή τα σμήνη μικροσκοπικών πτητικών μέσων(ανάλογα έχουν ήδη δοκιμαστεί) ή από μεταναστευτικά πουλιά ή μολύνσεις ομάδων αγαθών από χώρες με αμερικανικές βάσεις ή ιαπωνικό εξοπλισμό που παρέχεται στη Ρωσική Ομοσπονδία), ή με όλα τα παραπάνω, ή με πρόσφυγες (για ανθρωπιστικούς λόγους, η Ρωσία δεν θα μπορέσει να κλείσει τελείως εάν, για παράδειγμα, μιλάμε για τη διάσωση εκατομμυρίων δικών της από τους Ουκρανούς οι οποίοι σύμφωνα με τα λόγια του Πούτιν είναι μέρος του ρωσικού λαού), ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Αλλά κατά πάσα πιθανότητα με έντομα το καλοκαίρι.Όταν οι οικονομίες και τα πολιτικά συστήματα των χωρών που αντιτίθενται στην Αμερική καταρρεύσουν, η Αμερική «θα βρει» το εμβόλιο (σε αυτό το στάδιο) που χρειάζεται έναντι του ιού και θα ενεργήσει ως σωτήρας του υπόλοιπου πληθυσμού, μιας συγκεκριμένης χώρας και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Για τα επιζήμια “δικτατορικά καθεστώτα”, ο Fashington θα θέσει την προϋπόθεση για τη λήψη εμβολίου διάσωσης είτε με πλήρη υποταγή είτε με “επανάσταση του λαού”. Η αμερικανική κατοχική διοίκηση με ένα εμβόλιο διάσωσης, οι “ντόπιοι” αντάρτες θα γίνουν δεκτοί με ροδοπέταλα.Για άλλη μια φορά, ο “μονοπολικός” κόσμος θα βρεθεί υπό τις αμερικανικές οπλές.
Είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι έτοιμη για την πιο σκληρή απάντηση στους παγκοσμιοποιητές, αν εξακολουθούν να αποφασίζουν να «ανοίξουν» το τρίτο στάδιο, πιθανότατα θα είναι ήδη ενημερωμένοι για τις πιθανές απαντήσεις “Grad on the Hill” για να σταθμίσουν το βάρος της ρωσικής επιδρομής”στο κέντρο λήψης αποφάσεων”.


Επειδή εάν ο λαϊκός (βιολογικός) πόλεμος που έχει αφεθεί στον παγκόσμιο πόλεμο του τρίτου παγκοσμίου πολέμου κερδίσει ο παγκόσμιος Fashington, τότε όλοι οι επιζώντες θα γίνουν ψηφιοποιημένοι δούλοι του.

Για να αποφευχθεί αυτό, να επιβιώσουν από τον βιολογικό πόλεμο, διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία και το μέλλον των παιδιών τους, οι αντι-παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις του πλανήτη πρέπει να ενωθούν στον αγώνα ενάντια στην αμερικανική επιθετικότητα.

Χάρη στον Πούτιν και την ομάδα του, η Ρωσία συναπαντήθηκε με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν βιολογικός, ένοπλος. Δεν ξέρω αν είναι από θαύμα,ή από Πούτιν, αλλά ο Θεός σίγουρα διαφυλάσσει τη Ρωσία. Ακόμη και η ΠΟΥ αναγκάζεται να θέσει ως παράδειγμα την προετοιμασία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την καταπολέμηση της πανδημίας σε άλλες χώρες του κόσμου, ιδιαίτερα στη Δύση, η οποία τώρα καταστρέφεται κυριολεκτικά. Το ρωσοφοβικό μπούμερανγκ επιστρέφει στον παγκοσμιοποιημένο Χάρι.inforuss.info

dimpenews.com



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...