Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Τρελάθηκε» ο Bill Gates και «όρμηξε» στον Τραμπ – Θέλει εμβόλιο και «σφράγισμα» (ΒΙΝΤΕΟ)




Η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να κόψει την χρηματοδότηση στον ΠΟΥ άναψε «φωτιές» στους παγκοσμιοποιητές...


«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.


«Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Γκέιτς σημειώνοντας ότι η απόφαση του Αμερικανού προέδρου έρχεται σε μια περίοδο παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, την οποία, συμπληρώνουμε εμείς, ο Gates θέλει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να επιβάλει, ενδεχομένως μέσω του ΠΟΥ, σε όλους τους ανθρώπους δικό του εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα που θα «σφραγίζει» όσους εμβολιαστούν. Ο Τραμπ δείχνει να του βάζει εμπόδια στα σχέδιά του.
Θυμίζουμε ξανά πως ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), έκανε ήδη γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως (ΕΔΩ).

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, ανήκει σε διαφορετικό ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο από εκείνο των διεθνιστών του Bill Gates.

Ο δεξιός Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) ότι έδωσε εντολή να ανασταλεί μέχρι νεοτέρας η συμβολή των ΗΠΑ στην χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΫ), εξαιτίας της κακής διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού που ΔΙΚΑΙΩΣ του προσάπτει, χαρακτηρίζοντάς τον ως όργανο της Κίνας.

«Σήμερα, διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΫ στην κακή διαχείριση και στην συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για την μετάδοση και την θνητότητα» της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, πρόσθεσε ο Τραμπ, καταφερόμενος επί μακρόν εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Κατά τον Τραμπ, ο ΠΟΫ παρέβη “το βασικό του καθήκον” και “πρέπει να λογοδοτήσει”. Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγόρησε τον Οργανισμό ότι διέσπειρε την “παραπληροφόρηση” της Κίνας για την πανδημία, χειροτερεύοντας έτσι την παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας.

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ συνεισφέρουν “400 ως 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο” στον ΠΟΫ, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων και “ακόμη λιγότερων” χρημάτων που του διαθέτει η Κίνα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκρινε πως είναι “καθήκον” του να απαιτήσει λογοδοσία.



ΦΩΤΟ
el.gr



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...