Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χούντα Στον Έβρο Συλλαμβάνονται Όσοι Προσεγγίσουν Την Κατεχόμενη Ελληνική Περιοχή




Όργή Τών Ηρωικών Κατοίκων Που Φυλάνε Την Παραμεθόριο-Αφήστε Μας Ελεύθερα Να Δούμε Με Τα Μάτια Μας Την Αλήθεια!

Επιβεβαιώνεται το Άρθρο του Priftis News με τίτλο: Ρητή Εντολή Μητσοτάκη Στα ΜΜΕ- Θάψτε Εικόνες Και Βίντεο-Δέν Πρέπει Να Δουν Οι Έλληνες Την Τουρκική Σημαία Πάνω Στο Κατεχόμενο Έδαφος Στον ”Έβρο! 
Δείτε εδώ
https://priftisnews.blogspot.com/2020/05/blog-post_23.html


Και συνεχίζει να μας Δουλεύει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας κανονικά, δηλώνοντας ότι: «Με αφορμή διασπορά πρόσφατων fake news, τονίζεται ότι καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.»

Αλλά από την άλλη, ένας Βρετανός δημοσιογράφος συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές, και προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα Φερών,γιατί προσπάθησε να προσεγγίσει το κατεχόμενο Ελληνικό κομμάτι,και να εξασφαλίσει φωτογραφίες!

Δηλαδή ο δημοσιογράφος συνελήφθη γιατί προσπάθησε να κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, και δεν τολμά να πάει εκεί κανένας Έλληνας Δημοσιογράφος,με το Τηλεοπτικό Συνεργείο του, γιατί όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, η περιοχή είναι απαγορευμένη Στρατιωτική Ζώνη! Ποια Στρατιωτική Ζώνη? Οι Καλαμιώνες, και τα Βατράχια της Λίμνης! Η,θέλουν να αποφύγουν και να αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό, εικόνες σαν αυτές που ακολουθούν παρακάτω!





Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr
priftisnews / 
triklopodia.gr



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...