Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ TWITTER, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!




ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ TWITTER,

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –και ειδικά στο twitter- υπάρχουν κάποιοι ψευδώνυμοι λογαριασμοί έμμισθων κυπιτζήδων, που εμφανίζονται ως… υπερπατριώτες για να «ψαρεύουν» και να φακελώνουν τους ανύποπτους πραγματικούς πατριώτες.


Μάλιστα, για να «τσιμπάνε» τα «ψάρια», οι κυπιτζήδες κάνουν και ελαφριά –όσο πατάει η γάτα!- «κριτική» στη χούντα Μητσοτάκη, ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού της χώρας.

Όταν όμως προκύπτουν σοβαρά ζητήματα, οι δήθεν υπερπατριώτες αυτοί δίνουν τον τόνο υπέρ της χούντας και του πτηνόμορφου δικτάτορα, αγωνιζόμενοι δήθεν υπέρ των εθνικών συμφερόντων!

Όταν συνέβησαν τα γεγονότα στον Έβρο, ήταν αυτοί που έδιναν τον τόνο στο twitter, με θριαμβολογίες για τις «νέες Θερμοπύλες» και το «Έπος του Έβρου».

Τώρα που η χούντα των προδοτών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω της κατάληψης και συνεχιζόμενης κατοχής εθνικού εδάφους από τους Τουρκαλάδες, επιστρατεύτηκαν και πάλι οι κυπιτζήδες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Κι αυτό το πράττουν με πολλούς τρόπους. Πρώτον, βεβαιώνουν τους πατριώτες που τους ακολουθούν, πως όλα είναι ένα… ψέμα και μια… «υβριδική επιχείρηση των Τούρκων για να μας κάμψουν το ηθικό», και πως «δεν υπήρξε καμία κατάληψη ελληνικού εδάφους», ενώ τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδα και απεικονίζουν Τούρκους επ’ αυτού, δεν είναι τάχα σε ελληνικό έδαφος, αλλά σε… τουρκικό. 


Δεύτερον, με την ύπουλη προπαγάνδα, πως όσοι καταγγέλλουν τα νέα Ίμια είναι… #Συριζα_ξεφτίλες – κι όχι τα «ακροδεξιά site», όπως λέει ο Δένδιας, γιατί αυτά τα κοράκια σε ακροδεξιούς απευθύνονται και δεν συμφέρει να μιλάνε για «ακροδεξιά site»! Τρίτον, «καταγγέλλοντας» πως όσοι φωνάζουν για την κατάληψη-κατοχή ελληνικού εδάφους πέφτουν… θύματα της τουρκικής προπαγάνδας, «είτε από μικροκομματικούς σκοπούς είτε από αφέλεια». Και τέταρτον, με… πατρικό ύφος συνιστούν πως «τα Εθνικά θέματα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση» και πως «χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα από όλους» – δηλαδή να το βουλώσουμε και να μην κατηγορούμε τον προδότη Μητσοτάκη, για… σοβαρούς εθνικούς λόγους!

Μείνετε μακριά τους, γιατί παίζουν άτιμο ρόλο! Και ακολουθείτε μόνον λογαριασμούς υπαρκτών προσώπων, με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία τους, κι όχι «κουκουλοφόρων» πρακτόρων με βαρύγδουπα «ελληνοπρεπή» ψευδώνυμα, που υπηρετούν εμμίσθως τη χούντα Μητσοτάκη του «νέου πατριωτισμού», αλλά χωρίς… σύνορα!

ethnikismos.net

triklopodia.gr



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...