Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Στήριξη Πούτιν στον Τραμπ, οργή Μόσχας με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)



Κίνδυνος παγκόσμιας ανάφλεξης...


Σκηνικό πολέμου σε πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ με το κύμα λεηλασιών να γιγαντώνεται, την ώρα που είχαμε έκτακτη παρέμβαση Μόσχας, προκειμένου να στηριχθεί ο Τραμπ και να διαψευσθούν οι κατηγορίες του Βαθέως Κράτους των διεθνιστών (Ομπάμα, Χίλαρι, Μπάιντεν, Τζ Σόρος – η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων  κ.α.) περί ευθύνης της Ρωσίας για τα επεισόδια.



Η Εθνοφρουρά έχει ενεργοποιηθεί σε 26 πολιτείες, ανάμεσα στις οποίες η Ουάσινγκτον, η Καλιφόρνια, η Μινεσότα, το Κολοράντο, το Τέξας, το Κάνσας και η Τζόρτζια. Σε πάνω από 20 πόλεις έχει επιβληθεί, επίσης, απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τη βία που καταγράφηκε στους δρόμους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ , πραγματικός στόχος των διαδηλώσεων, πέρασε, σχεδόν μια ώρα, στο καταφύγιο του Λευκού Οίκου το βράδυ της Παρασκευής ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από την προεδρική κατοικία.




Πριν από λίγο έγινε σύσκεψη στον Λευκό Οίκο, στην οποία ο Τραμπ ήταν έξαλλος, αναφέροντας πως δεν υπάρχει επαρκής αποφασιστικότητα, προκειμένου να κατασταλούν οι εξεγέρσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, υποκινούνται από αριστερούς και αναρχικούς.

Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις για επιβολή παναμερικανικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά δραστικά μέτρα για να κατασταλεί η εξέγερση στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε την στάση που κρατούν Αμερικανοί κυβερνήτες στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας την Δευτέρα, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να υιοθετήσουν σκληρότερη στάση, καθώς η τωρινή απάντησή τους τούς κάνει να φαίνονται αδύναμοι, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ.




«Πρέπει να επιβάλεστε, εάν δεν επιβάλλεστε, χάνετε τον χρόνο σας. Θα σας πατήσουν, θα φαίνεστε σαν βλάκες. Πρέπει να επιβληθείτε», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που επικαλέστηκε την ηχογράφηση της κλήσης.

Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ του TΙΜΕ, o Πρόεδρος Τραμπ, φέρεται να πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι από εσάς είστε αδύναμοι. Πρέπει να συλλάβετε κόσμο».





ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΣΧΑΣ

Επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, είχε την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την στήριξή του στον Αμερικανό ομόλογό του, καθώς είναι ο μόνος, ο οποίος μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με την Μόσχα σε σχέση με τα παγκόσμια τεκταινόμενα.

Η Ρωσία βλέπει προφανώς ενορχηστρωμένο σχέδιο πίσω από τις εξεγέρσεις με σκοπό ο Λευκός Οίκος να ανακτηθεί από τις αριστερόστροφες δυνάμεις του Βαθέως Κράτους, ο οποίες θέλουν την σύγκρουση με το Κρεμλίνο.





Παράλληλα η Μόσχα διαψεύδει την πρώην σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Ομπάμα, Susan Rice, η οποία αναφέρει πως για τις λεηλασίες και την αναρχία στους δρόμους των ΗΠΑ δεν ευθύνεται ούτε ο Σόρος, ούτε οι διαδηλωτές, ούτε Αφροαμερικανοί αλλά Η ΡΩΣΙΑ!




Όλα αυτά την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, θέλει να ανακηρύξει την αριστερή οργάνωση «ANTIFA» ως τρομοκρατική οργάνωση.

«Βάζω στοίχημα», είπε η Rice στο CNN, «πως όλο αυτό είναι βγαλμένο από το ρωσικό βιβλίο στρατηγικής».




Εν τω μεταξύ, στην δημοσιότητα έρχονται όλο και περισσότερα βίντεο όπου βάνδαλοι καταστρέφουν ακόμα και πράγματα αστέγων.





Ένα άλλο βίντεο δείχνει να καταστρέφοται αυτοκίνητα σε μαγαζί επίδειξης της Mercedes-Benz στην Καλιφόρνια.



el.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...