Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μετανάστες τα έκαναν λίμπα στο ξενοδοχείο της Ερμιονίδας που τους φιλοξενεί!




Μετανάστες τα έκαναν λίμπα στο ξενοδοχείο της Ερμιονίδας


Σπασμένες πόρτες, αναποδογυρισμένα τραπέζια, ξεχαρβαλωμένες καρέκλες, κατεστραμμένοι υπολογιστές και σκουπίδια διάσπαρτα παντού συνθέτουν το σκηνικό στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας, όπου φιλοξενούνται 470 μετανάστες από την Αφρική!




Οι εικόνες που ήρθαν στο φως προκαλούν θλίψη και οργή για το θράσος των αλλοδαπών, που όχι μόνο δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, αλλά δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε καταστροφή της ξένης περιουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκατοντάδες μετανάστες μετέτρεψαν το εσωτερικό του ξενοδοχείου σε πεδίο μάχης εξαιτίας της καραντίνας που τους επιβλήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν έχασε τη ζωή της μια 39χρονη που έμενε στον ίδιο χώρο.

Την ώρα, λοιπόν, που η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού πειθαρχεί στα αυστηρά μέτρα πρόληψης και μένει στο σπίτι, οι Αφρικανοί δεν… αντέχουν εντός των τειχών του ξενοδοχείου, παρόλο που τους παρέχει και όλες τις ανέσεις! Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί 150 κρούσματα κορωνοϊού σε μετανάστες που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.



Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ζημιές στο ξενοδοχείο:








ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

hellas-now.com




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...