Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τουρκικό μήνυμα προς Ελλάδα & Κύπρο : ¨Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο, αυτό ξεπερνάει πολύ το μπόι σας¨




Μήνυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο να «μην κάνουν πλάκα» με τον τουρκικό στόλο έστειλε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας AKP,
Ομέρ Τσελίκ, σε δηλώσεις του Τρίτη.


Η Τουρκία υποστηρίζει το Δίκαιο, διαμήνυσε αρχικά ο Τσελίκ παρατηρώντας ότι εφόσον αυτό συμβαίνει, τότε η Τουρκία είναι πάντα έτοιμη «να κάτσει στο τραπέζι». Ωστόσο, όπως παρατήρησε, αυτό δεν συνέβη με τους Ελληνοκύπριους.



Κατηγόρησε δε την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη ότι «δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους».

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος εκπρόσωπος επικαλέστηκε δήλωση υπουργού της Κύπρου περί δημιουργίας στόλου ενάντια στην Τουρκία.

«Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός ζήτησε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει τη στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον τρόπο» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης θέλω να σας απευθύνω μια απλή προειδοποίηση: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Aυτό ξεπερνάει πολύ το μπόι σας».

Sputnik 30/6/2020
tourkikanea.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...